Alle helseundersøkelser på en dag

- Fint å kunne ta alle helseundersøkelser på en dag – og at utviklingen følges fra år til år!

- Jeg byttet hoftene mine ved Aleris Frogner for 6 år siden, og jeg syntes de har mange dyktige fagfolk der. For meg var det derfor naturlig å velge Executive Health på Aleris, forteller Erik som går til årlige helsekontroller hos Aleris. Han fortsetter entusiastisk: – Aleris Frogner er de eneste i Norden som tilbyr en så omfattende helsekontroll! I min alder får du litt skavanker her og der som det er fint å få sjekket ut regelmessig. Jeg leste om helsekontrollene til Executive Health Aleris i avisen, og jeg tenkte det hørtes ut som en bra måte å få sjekket alt på. Fint å få alle helseundersøkelser på en dag! 

-Nå har jeg vært hos Executive Health én gang i året de siste 3 årene. Når jeg har hatt behov for å komme innom i mellomtiden har de tatt i mot meg med engang. Jeg ble for eksempel påkjørt av en buss på Frogner og kunne da dra innom min faste lege på Executive Health for å sy et par sting. Det er enkelt og betryggende.

Om de årlige helsesjekkene hos Aleris Executive Health forteller Erik: – Dagen starter ved ni-tiden, og klokken 14 er jeg helt ferdig. Da er også rapporten klar. Legen min går så gjennom helserapporten min med meg. Siden jeg gjør det hvert år kan de se på utviklingen fra år til år og eventuelt ta tak i det som dukker opp. For meg passer det helt perfekt.