Skip to Content

Tyge Tindholdt

Plastikkirurg

Dr. Tyge Tindholdt er spesialist i plastikkirurgi ved Aleris Sykehus Frogner og Aleris Strømmen Medisinske Senter. Hans spesialfelt er kosmetisk- og rekonstruktiv plastikkirurgi.

Dr. Tindholdt arbeider med kosmetisk bryst- og ansiktskirurgi samt kroppsformende kirurgi etter store vekttap. Noen av operasjonene han utfører er ansiktsløft, fettransplantasjon, brystforstørrelse, bukplastikk, bodylift, overarmsplastikk og lårplastikk. Han utfører ca. 500 større operasjoner årlig. Dr. Tindholdt er en av få plastikkirurger i Norge som utfører transaksillær brystforstørrelse, det vil si brystforstørrelse via armhulen, med kikkhullsteknikk. Med denne metoden blir det ikke arr på brystene.

Dr. Tindholdt er medlem av Norsk Plastikkirurgisk Forening, Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi og Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi. Han har publisert flere artikler i internasjonale plastikkirurgiske tidsskrifter og er også medforfatter av en lærebok om brystrekonstruksjon. Tidligere har dr. Tindholdt arbeidet som overlege ved Rikshospitalet med avansert brystrekonstruksjon etter brystkreft og medfødte brystmisdannelser samt rekonstruktiv ansiktskirurgi.

”Som plastikkirurg er det avgjørende for meg at mine pasienter skal føle seg trygge og ivaretatt. Derfor er jeg opptatt av at de skal få best mulig informasjon og god oppfølging.”

Tyge Tindholdt

Tyge Tindholdt- Jeg har aldri følt meg mer tilfreds, sexy, sensuell og tilstede i min egen kropp!

- Jeg har aldri følt meg mer tilfreds, sexy, sensuell og tilstede i min egen kropp!

-Resultatet er helt fantastisk! Dette er det beste og det riktigste jeg har gjort for meg selv i hele mitt liv.

Les mer >

Et helt nytt liv etter bodylift!

Et helt nytt liv etter bodylift

- Jeg er så fornøyd så jeg holder på å sprekke! Det var så verdt det, og det ble så bra!

Les mer >

Bodylift: Lena ble kvitt overskuddshud etter slankeoperasjon

Bodylift: Lena ble kvitt overskuddshud etter slankeoperasjon

– Hele prosessen har vært fantastisk. Nå gleder jeg meg til bikinisesongen 2019.

Les mer >Back to top