Skip to Content

Øystein Nygaard

Nevrokirurg

Nevrokirurg

Dr. Øystein Nygaard har spesialisert seg på spinalkirurgi innen området degenerativ rygg og nakke samt generell nevrokirurgi.

Øysetin Nygaard er overlege, prof.dr.med. og utdannet Cand. Med. ved universitetet i Tromsø. Han har medisinsk doktorgrad også fra Universitetet i Tromsø (1997) og fikk sin spesialistgodkjennelse i Nevrokirurgi i 1992.

Overlege ved Nevrokirurgisk avdeling, St.Olavs Hospital siden 1997, Seksjonsoverlege spinalkirurgi. Leder for Nasjonalt senter for spinale lidelser St.Olavs Hospital fra 2002-2012.Faglige interesser:


Øystein Nygaard jobber ved:

Aleris Sykehus Colosseum-Nobel

Sørkedalsveien 10 B
0369 Oslo

Tlf. 23 19 50 50


Rygg- og nakkekirurg

Tverrfaglig utredning og behandling

Aleris har erfarne og dyktige rygg- og nakkekirurger som har spesialkompetanse i å vurdere og operere akutte og kroniske plager.

Prolaps i ryggen

Når vurderes operasjon?

Prolaps skal i utgangspunktet ikke opereres, men om ryggen ikke blir bra av seg selv, kan utbyttet av operasjon være stor.

Kirurgene ved Aleris utfører avstivninger for pasienter med en slitasje i ryggen, som gjør at det blir for liten plass til nervene.

Spinal stenose

Trang ryggmargskanal

Symptomer på spinal stenose gir ryggsmerter med utstråling ned i bena, og er ofte karakterisert som en stikkende og prikkende følelse.


Tomm B. Müller Nevrokirurg

Oslo

Les mer
Vidar Opland Ryggkirurg

Oslo

Les mer
Back to top