Skip to Content

Knut Christian Skolleborg

Plastikkirurg

Dr. Knut Christian Skolleborg er spesialist i plastikkirurgi ved Aleris Sykehus Colosseum-Nobel. Hans spesialfelt er medisinsk og kosmetisk plastikkirurgi. Dr Skolleborg er meget etterspurt når det gjelder brystoperasjoner, og spesielt brystforstørrelser. Han er den plastikkirurgen i Norge som har utført flest brystoperasjoner, og han er meget dyktig på dette området. 

Dr. Skolleborg er en av grunnleggerne av Colosseumklinikken - som i dag er Aleris Sykehus Colosseum-Nobel. Han er medlem av Norsk Plastikkirurgisk Forening og Norsk Forening for Estetisk Kirurgi. I tillegg har han vært styremedlem og formann i Norsk Plastikkirurgisk Forening, samt Legeforeningens Spesialitetsråd i plastikkirurgi. Tidligere har dr. Skolleborg arbeidet ved Haukeland Sykehus, Radiumhospitalet og Rikshospitalet med plastikkirurgi. Som overlege ved Rikshospitalet var han ansvarlig for kjønnsskifter og urogenitale misdannelser.

For timebestilling hos dr Skolleborg, ring 23 19 50 50. 

Knut Christian Skolleborg

Knut Christian SkolleborgBrystreduksjon: Resultatet ble helt perfekt!

Brystreduksjon: Resultatet ble helt perfekt!

Kjersti fikk utført brystreduksjon av plastikkirurg Knut Christian Skolleborg ved Aleris Colosseum-Nobel. Under kan du lese brevet vi mottok fra henne etter operasjonen.

Les mer >

Det var akkurat slike bryster jeg skulle ha!

Det var akkurat slike bryster jeg skulle ha!

Elisabeth (76) gjorde brystreduksjon hos dr Knut Skolleborg på Aleris Colosseum-Nobel. - Jeg tror kanskje jeg aldri har hatt så fine bryster som nå!

Les mer >Back to top