Skip to Content

Kenneth Chiu

Plastikkirurg

Dr. Kenneth Chiu er spesialist i plastikkirurgi ved og Aleris Colosseum-Nobel på Majorstua i Oslo. Dr. Chiu utfører et bredt spekter av både kosmetisk- og medisinsk plastikkirurgi. Noen av operasjonene han utfører er øyelokksplastikk, neseplastikk, ansiktsløft, brystløft, brystforstørrelse, brystreduksjon, bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon.

"Kenneth er helt fantastisk! God estetisk sans, overdriver ikke og hører virkelig på pasientens ønsker!" Pasient ved Aleris Colosseum-Nobel

Dr. Chiu har tidligere arbeidet som plastikkirurg på sykehuset i Telemark og på Rikshospitalet. Hans hovedinteresse fra det offentlige var hode-hals rekonstruksjon, brystrekonstruksjon, mikrokirurgisk rekonstruksjon og fettransplantasjon. Han er utdannet ved Universitetet i Oslo. Dr. Chiu har vist engasjement og interesse for global medisin og deltatt på frivillige oppdrag i Tanzania og på Filippinene. Han har erfaring med undervisning av lege- og sykepleierstudenter og har flere publikasjoner.

Kenneth Chiu er medlem av Den norske legeforening, Norsk plastikkirurgisk forening og Norsk forening for estetisk plastikkirurgi.

"Mitt mål som plastikkirurg er at pasienter som kommer hit skal tas på alvor med fokus på trygghet, individualisert behandling og høy medisinsk kvalitet."
- dr Kenneth Chiu

For timebestilling hos dr Chiu, ring 23 19 50 50.

Kenneth Chiu

Kenneth ChiuNesen har blitt kjempefin!

Nesen har blitt kjempefin!

Jeg vil absolutt anbefale dr. Kenneth Chiu og Aleris til andre som vurderer neseoperasjon!

Les mer >

Mona var plaget med migrene: Ble bedre av endoskopisk panneløft

Mona var plaget med migrene: Ble bedre av endoskopisk panneløft

Mona var plaget med mye migrene over lang tid. Siden hun var tung over øyenbrynene brukte hun mye krefter på å holde øyenbrynene oppe med hjelp av ansiktsmuskulaturen. Dette var en bidragende årsak til den plagsomme migrenen, og en av grunnene til at hun bestemte seg for å få utført et panneløft.

Les mer >

Dette kaller jeg fantastisk service!

Dette kaller jeg fantastisk service!

Anneline (24) tok brystreduksjon hos Aleris, og sendte oss en hyggelig melding på Facebook som vi har fått lov til å dele her.

Les mer >Facial rejuvenation - Fettransplantasjon til ansikt

Facial rejuvenation - Fettransplantasjon til ansikt

Fettransplantasjon er noe som blir mer og mer etterspurt. Her kan vi bruke eget fett til å forme, fremheve og forsterke ulike deler av ansiktet.

Les mer >

Nesekirurgi handler om å skape harmoni i ansiktet

Nesekirurgi handler om å skape harmoni i ansiktet

– Nesekirurgi krever en utrolig presisjon. Nesen er jo midt i ansiktet – og har mye å si for utseendet, sier dr. Kenneth Chiu.

Les mer >

Møt plastikkirurg Kenneth Chiu - i de beste hender

Møt plastikkirurg Kenneth Chiu - i de beste hender

Dr Kenneth Chiu viser et brennende engasjement for faget – og for møtet med pasienten. -Hos meg kan pasientene forvente å bli tatt på alvor, sier han med tillitsvekkende ro og varme.

Les mer >


Back to top