Skip to Content

Karianne Wiik

Kosmetisk sykepleier

Karianne Wiik er kosmetisk sykepleier og spesialist innen medisinsk hudpleie. Hun har flere avanserte kurs innen hudforyngelse – forbedring og fornyelse v. blant annet Hudhelse As. Hun er autorisert som behandler og har flere avanserte kurs med Restylane gjennom Q-med AB og injeksjonsbehandlinger gjennom Allergan As. Hun og har kurs samt godkjenning som behandler innen fillers, injeksjoner, laser og kjemisk peeling gjennom den Norske Legeforening

Karianne bruker kombinasjoner av medisinske hudprogram, kjemiske peelinger, laserbehandling, fillere og injeksjonsbehandlinger for å redusere hudproblemer som pigmentflekker, rynker og linjer, akne og aknearr, store porer, rosacea og slapp og sliten hud. Hun fjerner også uønsket hårvekst og sprengte blodkar med laser, og er kurset i laserteknikk gjennom Scanex AS og MikronMed AB.

Karianne Wiik er utdannet sykepleier ved Haraldsplass Diakonale Høyskole og har jobbet som praktiserende sykepleier ved Haraldsplass Diakonale Sykehus.

Karianne har stor interesse og lang erfaring med arbeid innen hud. Hun er utdannet hudpleier ved Hudpleieakademitet i Oslo i 2005 og etter det jobbet på ulike hudpleieklinikker i både Oslo og Bergen.
Hos Karianne er alltid den enkelte pasienten i fokus, og hun arbeider aktivt mot et individuelt tilpasset behandlingsprogram ut ifra pasientens ønsker og behov.

Ring: 55 11 80 80 for timebestilling hos Karianne.

Her er noen av Karianne sine arbeidsoppgaver:
• Restylane Vital
• Restylane
• Hårfjerning
• Obagi
• Sesderma
• Leppeforstørrelse
• Medisinsk hudprogram
• Medisinsk peeling

Kosmetisk sykepleier Karianne Wiik

Karianne Wiik jobber ved:

Aleris Sykehus Nesttun

Nesttunveien 90 B
5221 Nesttun

Tlf. 55 11 80 80


Rynkebehandling

Injeksjonsbehandling

Vi behandler fine linjer og rynker med effektive metoder. Skreddersydd behandling til din hud!

Filler

Glatter ut rynker, fremhever konturer

En filler er en gelé som injiseres i huden i små mengder for å gjenopprette struktur og fylde i huden eller leppene.

Kosmetiske behandlinger

Velkommen til gratis konsultasjon

Ønsker du en forbedring av huden uten kirurgi, eller noe som kan gi deg en friskere og mer opplagt look, er det god hjelp å få hos våre erfarne kosmetiske sykepleiere.

Leppeforstørrelse

Større lepper med filler

Aleris har god kompetanse og mye erfaring med leppeforstørrelse. Vårt mål er å gi deg vakre, naturlige og fyldige lepper i tråd med dine ønsker.

Dermaroller/Dermapen

Effektiv hudforbedring uten kirurgi

Dermaroller eller Dermapen er en avansert form for microneedling, en behandling med dokumentert god effekt på hudens kollagenproduksjon.

Soft facelift

Ansiktsløft med filler

Dette er behandlingen for deg i 40-årsalderen og oppover, som ønsker å minimere synlige aldringstegn.

Back to top