Skip to Content

Frode Amland

Plastikkirurg

Dr. Petter Frode Amland er spesialist i plastikkirurgi, generell kirurgi og gastroenterologisk kirurgi ved Aleris Sykehus Colosseum-Nobel. Han er tidligere grunnlegger av Nobel Clinic som nå er Aleris Sykehus Colosseum-Nobel.

Dr Amland har et stort interesse for ansiktskirurgi og utfører mye ansiktsløft, halsløft og øyelokkoperasjoner. Han er også meget etterspurt når det gjelder figurformende kirurgi som for eksmepel fettsuging, buk og brystoperasjoner. 

Dr. Amland har skrevet over 50 medisinske artikler og vært medforfatter av en lærerbok i medisinsk patofysiologi. I tillegg har dr. Amland vært gjesteforeleser i internasjonalt ekspertpanel i USA og ved plastikkirurgiske kongresser i Tyskland, Danmark og Polen. Tidligere har dr. Amland vært formann i Norsk Plastisk Kirurgisk Forening og medlem av Spesialitetskomiteen i plastikkirurgi. Han har også vært formann i Norsk Forening for Estetisk Plastisk Kirurgi. Dr. Amland var tidligere overlege ved Rikshospitalet med hovedansvaret for medisinsk forskning. Han har en spesialistutdannelse i plastikk- og rekonstruktiv kirurgi fra Rikshospitalet, og i estetisk plastikkirurgi fra USA. Doktorgrad har han fra Universitetet i Tromsø

For timebestilling, ring: 23 19 50 50

Frode Amland

Frode Amland-For meg var dette rett og slett en investering i eget velbefinnende!

-For meg var dette rett og slett en investering i eget velbefinnende!

Mona* (61) er svært fornøyd med behandlingene (ansiktsløft, fettsuging, laserbehandling og halsløft) hun har fått på Aleris.

Les mer >

Det er utrolig gøy å se seg selv i speilet!

Det er utrolig gøy å se seg selv i speilet!

Jeg har anbefalt dere til sikkert 5 venninner, jeg er rett og slett superfornøyd! Først og fremst med resultatet, men også hele opplevelsen på klinikken; de i resepsjonen, kirurgen, han på oppvåkningen, – takk for en veldig god opplevelse!

Les mer >

- Magen er flat og valkene er borte!

- Magen er flat og valkene er borte!

- Jeg er superfornøyd etter fettsuging med laser!

Les mer >

Flott resultat etter øyelokkoperasjonen!

Flott resultat etter øyelokkoperasjonen!

– Fra første konsultasjonsmøte og gjennom hele prosessen følte jeg meg kjempegodt ivaretatt!

Les mer >


Ansiktsløft: Plastikkirurgen forteller

Ansiktsløft: Plastikkirurgen forteller

Dr Petter Frode Amland er en av de plastikkirurgene som har utført flest ansiktsløft i Norge. Med godt over 1 000 ansiktsløft de siste 20 årene har han betydelig erfaring på området. Erfaring som kommer pasientene hans til gode.

Les mer >Back to top