Skip to Content

Branka Yli

Gynekolog

Branka M Yli er spesialist i kvinnesykdommer og fødselshjelp fra 2003. Hun startet ved Aleris medisinske senter i Oslo i november 2012.

Etter avsluttet turnus i 1992, jobbet hun på radiologisk avdeling fra 1992-1994.Hun har jobbet i faget gynekologi på Radiumhospitalet 1995, Sykehuset Telemark 1995-97 og på Rikshospitalet fra 1998til nå på Oslo Universitet Sykehus. I 2011 forsvarte hun sin doktorgrad knyttet til fosterovervåkning av både friske og risikogravide.

Hun undersøker kvinner i alle aldre med alle gynekologiske problemstillinger, mens hun har sin sub-spesialkompetanse i undersøkelser av gravide inkludert ultralydundersøkelse gjennom hele svangerskapet.

”I mitt møte med pasienten, er det viktigst for meg å oppnå god kommunikasjon.

Jeg informerer pasienten fortløpende på en forståelig måte og ønsker at alle føler seg trygge etter at de har blitt grundig undersøkt. Pasienten er velkommen til å ringe meg på Aleris ved behov.”

Gynekolog Yli Branka

Branka Yli jobber ved:

Aleris Sykehus og Røntgen Frogner

Frederik Stangs gate 11-13
0264 Oslo

Tlf Sykehus 22 54 10 00

Tlf Røntgen 22 43 43 43


Gynekolog

Utredning og operasjon

Aleris tilbyr gynekologiske konsultasjoner over hele landet, i tillegg til gynekologiske operasjoner i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

En celleprøve er fort gjort, og selv om noen finner det litt ubehagelig, er det ikke smertefullt.

Lurer du på hvor lenge du kan vente med å få barn? En gynekologisk undersøkelse kan gi en pekepinn på om alt er i orden.

Vi kan følge opp både mor og fosters helse gjennom hele svangerskapet. Du trenger ingen henvisning for å komme til våre gynekologer.

Overgangsalder

Før og etter siste menstruasjonsblødning

Overgangsalderen innebærer fall i kroppens hormonproduksjon, hvilket kan føre til at kvinner får større eller mindre plager.

Har du sterke menstruasjonssmerter er det alltid en god idé å bli undersøkt av gynekolog.


Back to top