Skip to Content

Bjørn Østby

Generell kirurg

Bjørn Østby ble utdannet lege i 1980 ved Universitet i Oslo. Han hadde så tjeneste på forskjellige sykehus, og ble ferdig spesialist i generell kirurgi i 1989. Han har nå hovedfokus på operasjoner av lyskebrokk, åreknuter og hemmorhoider, og har etter hvert fått betydelig erfaring innen disse fagområder.

Østby har utført ca. 4 000 brokkoperasjoner, ca. 7 000 åreknuteoperasjoner og ca. 2 000 hemmorhoideoperasjoner.

I tillegg til denne operative virksomheten driver Østby også en utstrakt poliklinikk med småfjernelser i lokalanestesi, f. eks av føflekker, lipomer, atheromer, inngrodde negler osv. På poliklinikken gjør han også store mengder med gastroskopiundersøkelser og rektoskopier. Poliklinikken er underlagt avtale med Helse Sør-Øst, med offentlig refusjon.

I forholdet til pasienten vektlegger Bjørn Østby en hyggelig og blid tone, med sterk vekt på informasjon og postoperativ oppfølging. Alle pasienter som blir operert i narkose blir oppringt av Østby et par dager etter selve operasjonen, for å få utfyllende kommentarer, oppfølging av eventuelle spørsmål etc.


Bjørn Østby jobber ved:

Aleris Sykehus og Røntgen Frogner

Frederik Stangs gate 11-13
0264 Oslo

Tlf. Sykehus 22 54 10 00

Tlf. Røntgen 22 43 43 43


Åreknutebehandling

Skånsomme og effektive metoder

Åreknuter er utvidede og slyngende blodårer som ligger rett under hudoverflaten. Aleris kan fjerne åreknuter med skånsomme metoder.

Våre kirurger opererer en rekke tilstander, slik som fettkuler, brokk og åreknuter. Ved noen av våre sykehus har vi offentlig avtale.

Analfissur

Vi tilbyr effektiv behandling

Analfissur er sprekkdannelse i huden rundt endetarmsåpningen som gjør det smertefullt å gå på do.

Inngrodd tånegl

Operasjon i lokalbedøvelse

Inngrodd tånegl betyr at neglen på stortåen vokser eller gror inn i huden ved siden av neglen.

Pilonidalcyster

Sakralcyster

Pilonidalcyste er en langvarig infeksjon av huden og underhuden over korsbenet i den øvre delen av kløften mellom rumpeballene.

Generell kirurg

Småkirurgiske inngrep

Våre kirurger opererer en rekke tilstander, slik som fettkuler, brokk og inngrodde negler. Vi har svært korte ventetider og du trenger ikke henvisning.


Trond Dyngeland Generell kirurg

Oslo

Les mer
Back to top