Skip to Content

Unni Larsen

Gynekolog

Unni Larsen er utdannet lege fra Universitetet i Oslo i 1987 og har arbeidet 8 år i Sverige, først på Gällivare Lasarett, deretter på Karolinska Sjukhuset i Stockholm og til slutt på Universitetssjukhuset i Örebro. Hun er spesialistutdannet i Sverige, først i gynekologi i 1994 og deretter gynonkologi (læren om underlivskreft) i 1995, som er en egen spesialitet i Sverige. Arbeidet som spesialist på gynekologisk avdeling i Örebro fram til 1998, da hun flyttet tilbake til Norge.

Unni Larsen har arbeidet som gynekolog på Aleris Strømmen (tidl. Romeriksklinikken) siden 1998. På Strømmen har hun arbeidet mest ved vanlige gynekologiske problemstillinger, med spesialinteresse innen prevensjonsveiledning, klimakterielle besvær og behandling av dette, samt utredning og behandling av blødningsforstyrrelser.

”Jeg møter kvinner i alle aldre og legger vekt på god kommunikasjon, lytte og gjøre en grundig gynekologisk undersøkelse inkludert ultralyd i tillegg til evt. utredning og henvisning videre til sykehus om det skulle være nødvendig.”

Gynekolog Unni Larsen

Unni Larsen jobber ved:


Gynekolog

Utredning og operasjon

Aleris tilbyr gynekologiske konsultasjoner over hele landet, i tillegg til gynekologiske operasjoner i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

En celleprøve er fort gjort, og selv om noen finner det litt ubehagelig, er det ikke smertefullt.

Lurer du på hvor lenge du kan vente med å få barn? En gynekologisk undersøkelse kan gi en pekepinn på om alt er i orden.

Vi kan følge opp både mor og fosters helse gjennom hele svangerskapet. Du trenger ingen henvisning for å komme til våre gynekologer.

Overgangsalder

Før og etter siste menstruasjonsblødning

Overgangsalderen innebærer fall i kroppens hormonproduksjon, hvilket kan føre til at kvinner får større eller mindre plager.

Har du sterke menstruasjonssmerter er det alltid en god idé å bli undersøkt av gynekolog.


Kristine Kleivdal Gynekolog

Strømmen

Les mer
Linn Hjarne Brakstad Gynekolog

Strømmen

Les mer
Shahryar Ighani Gynekolog

Strømmen

Les mer
Back to top