Unni Larsen

Gynekolog

Unni Larsen

Behandlingsområder

Gynekolog

Unni Larsen er utdannet lege fra Universitetet i Oslo i 1987 og har arbeidet 8 år i Sverige, først på Gällivare Lasarett, deretter på Karolinska Sjukhuset i Stockholm og til slutt på Universitetssjukhuset i Örebro. Hun er spesialistutdannet i Sverige, først i gynekologi i 1994 og deretter gynonkologi (læren om underlivskreft) i 1995, som er en egen spesialitet i Sverige. Arbeidet som spesialist på gynonkologisk avdeling i Örebro fram til 1998, da hun flyttet tilbake til Norge.

Unni Larsen har arbeidet som gynekolog på Aleris Strømmen (tidl. Romeriksklinikken) siden 1998. På Strømmen har hun arbeidet mest ved vanlige gynekologiske problemstillinger, med spesialinteresse innen prevensjonsveiledning, klimakterielle besvær og behandling av dette, samt utredning og behandling av blødningsforstyrrelser.

”Jeg møter kvinner i alle aldre og legger vekt på god kommunikasjon, lytte og gjøre en grundig gynekologisk undersøkelse inkludert ultralyd i tillegg til evt. utredning og henvisning videre til sykehus om det skulle være nødvendig.”

Til toppen av siden