Tyge Tindholdt

Plastikkirurg

Behandlingsområder

Plastisk kirurgi

Dr. Tyge Tindholdt er spesialist i plastikkirurgi ved Aleris Sykehus Frogner og Aleris Strømmen Medisinske Senter. Hans spesialfelt er kosmetisk- og rekonstruktiv plastikkirurgi. Dr. Tindholdt arbeider med kosmetisk bryst- og ansiktskirurgi samt kroppsformende kirurgi etter store vekttap. Noen av operasjonene han utfører er ansiktsløft, fettransplantasjon, brystforstørrelse, bukplastikk, bodylift, overarmsplastikk og lårplastikk. Han utfører ca. 500 større operasjoner årlig.

Dr. Tindholdt er medlem av Norsk Plastikkirurgisk Forening, Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi og Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi. Han har publisert flere artikler i internasjonale plastikkirurgiske tidsskrifter og er også medforfatter av en lærebok om brystrekonstruksjon.

Tidligere har dr. Tindholdt arbeidet som overlege ved Rikshospitalet med avansert brystrekonstruksjon etter brystkreft og medfødte brystmisdannelser samt rekonstruktiv ansiktskirurgi.

”Som plastikkirurg er det avgjørende for meg at mine pasienter skal føle seg trygge og ivaretatt. Derfor er jeg opptatt av at de skal få best mulig informasjon og god oppfølging.” 

Til toppen av siden