Skip to Content

Tyge Tindholdt

Plastikkirurg

Dr. Tyge Tindholdt er spesialist i plastikkirurgi ved Aleris Sykehus Frogner og Aleris Strømmen Medisinske Senter. Hans spesialfelt er kosmetisk- og rekonstruktiv plastikkirurgi. Dr. Tindholdt arbeider med kosmetisk bryst- og ansiktskirurgi samt kroppsformende kirurgi etter store vekttap. Noen av operasjonene han utfører er ansiktsløft, fettransplantasjon, brystforstørrelse, bukplastikk, bodylift, overarmsplastikk og lårplastikk. Han utfører ca. 500 større operasjoner årlig.

Dr. Tindholdt er medlem av Norsk Plastikkirurgisk Forening, Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi og Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi. Han har publisert flere artikler i internasjonale plastikkirurgiske tidsskrifter og er også medforfatter av en lærebok om brystrekonstruksjon.

Tidligere har dr. Tindholdt arbeidet som overlege ved Rikshospitalet med avansert brystrekonstruksjon etter brystkreft og medfødte brystmisdannelser samt rekonstruktiv ansiktskirurgi.

”Som plastikkirurg er det avgjørende for meg at mine pasienter skal føle seg trygge og ivaretatt. Derfor er jeg opptatt av at de skal få best mulig informasjon og god oppfølging.”

Plastikkirurg Tyge Tindholdt

Tyge Tindholdt jobber ved:

Aleris Sykehus og Røntgen Frogner

Frederik Stangs gate 11-13
0264 Oslo

Tlf. Sykehus 22 54 10 00

Tlf. Røntgen 22 43 43 43

Aleris Medisinske Senter Strømmen

Støperiveien 5
2010 Strømmen

Tlf. 63 80 03 30


Brystforstørrelse

Velg mellom silikon eller eget fett

Hos oss kan du som ønsker en brystforstørrelse velge mellom brystforstørring med implantater av silikon, eller ved hjelp av eget fett.

Brystforstørrelse med silikon / implantater

Brystforstørrende operasjon

Brystforstørring med silikon eller implantater, er et av de vanligste kosmetiske inngrepene.

Fettsuging

Permanent fettfjerning

Fettsuging er en effektiv metode for å fjerne usymmetriske og uønskede fettansamlinger.

Øyelokkoperasjon

Tunge øyelokk eller poser under øynene?

Våre kirurger opererer både øvre og nedre øyelokk, enten ved bruk av kirurgi eller laser.

Ansiktsløft

Facelift

Mange opplever at de ser eldre ut enn de føler seg. Et ansiktsløft, eller "facelift", kan gjøre ansiktet flere år yngre.

Plastisk kirurgi for menn

En oversikt over vårt tilbud

Menn er en økende gruppe blant våre kunder. De kommer oftest for å få utført fettsuging, fjerning av overflødig hud og øyelokksplastikk.


Hilde Bugge Plastikkirurg

Oslo

Les mer
Børge Davik Plastikkirurg

Oslo

Les mer
Back to top