Ranjeet Singh Dhatt

Overlege, Spesialist i indremedisin og fordøyelsessykdommer

Behandlingsområder

Executive Health Mage og tarm

Ranjeet Singh Dhatt er spesialist i generell indremedisin siden 2010 og
fordøyelsessykdommer siden 2012.  

Utdannet ved Universitet i TASMII 1998, med turnustjeneste fra Drammen sykehus. Oppnådd spesialisering i indremedisin og i fordøyelsessykdommer ved Drammen sykehus og Akershus Universitetssykehus (AHUS).  Han har vært overlege ved Drammen sykehus siden 2008 og overlege i fordøyelsessykdommer ved AHUS siden 2010. Han har også arbeidet ved Førde sentralsykehus og Stensby sykehus. Arbeider nå fast som overlege ved medisinsk avdeling i Vestre Viken.

Arbeidsoppgavene er hovedsakelig utredning/behandling av reflukssykdommer i spiserøret, magesår problematikk, cøliaki utredning  samt diagnostisering  av kreftsykdommer i gastrointestinal kanal. I tillegg utføres poliklinisk utredning/ behandling av inflammatorisk tarmsykdommer, dvs. Crohns sykdom samt ulcerøs colitt. Arbeider videre med utredning og behandling av autoimmune leversykdommer.

Kjerneoppgavene til daglig er å utføre gastroscopier samt koloscopier med biopsier og fjerning av polypper i tarmen.

Jeg holder meg faglig oppdatert ved jevnlig deltagelse i ulike konferanser/kurs, og i samarbeid med faggrupper i fordøyelsessykdommer. Har opparbeidet meg god erfaring fra fagfeltet, som er nødvendig for å sikre at pasienten får rett behandling. Setter pasienten i fokus for å skape en følelse av ivaretakelse.

Til toppen av siden