Lise-Mette Strand

Kosmetisk sykepleier

Lise-Mette Strand er spesialisert innen medisinsk hudpleie.

Lise-Mette Strand er spesialisert innen medisinsk hudpleie, og har flere avanserte kurs innen hudforyngelse, hudforbedring og hudfornyelse ved blant annet Hudhelse AS. Hun har kurs og godkjenning som injeksjonsbehandler, og er autorisert gjennom Q-med AB og Allergan AS. Lise-Mette bruker kombinasjoner av medisinske hudprogram, kjemiske peelinger, laserbehandling, fillere og injeksjonsbehandlinger for å redusere hudproblemer som pigmentflekker, rynker og linjer, akne og aknearr, store porer, og slapp og sliten hud. Hun fjerner også uønsket hårvekst og sprengte blodkar med laser, og er kurset i laserteknikk gjennom Scanex AS og MikronMed AB.

Lise-Mette er autorisert spesialist innen injeksjonsbehandlinger. Hun har kurs og godkjenning som behandler innen fillers, injeksjonsbehandlinger, laser og kjemisk peeling gjennom den Norske Legeforening. I tillegg har hun egen godkjenning i injeksjonsbehandling av kirurg. Spesialiseringen i Restylane er gjennom Q-med AS.

Lise-Mette Strand er utdannet sykepleier ved Høgskolen i Oslo.

Lise-Mette har yrkeserfaring fra sykehjem, legekontor, prematur intensiv avd. ved Ahus og gyn. sengepost på Radiumhospitalet.

Da hennes største interessefelt er innen kosmetiske behandlinger, har hun tatt kurs innen injeksjonsbehandlinger som Restylane, og jobbet med dette selvstendig parallelt med jobben.

Lise-Mette elsker å jobbe og bruke sin sykepleiefaglige utdanning innen kosmetiske behandlinger og valgte å gå denne retningen innen sykepleien.

Høsten 2011 ble hun ansatt som kosmetisk sykepleier ved Nobel Clinic.

Noen av Lise-Mettes viktigste arbeidsoppgaver

Restylane VitalRestylaneHårfjerningObagiJuvederm UltraLeppeforstørrelse

Til toppen av siden