Lena Myhre

Overlege, spesialist i hudsykdommer

Lena Myhre

Behandlingsområder

Executive Health Hudlege

Lena Myhre har vært godkjent spesialistlege i hud- og veneriske sykdommer siden 1998. Hun er utdannet i Ukraina og Sverige, og har arbeidet åtte år på et universitetssykehus i Ukraina, og deretter fire år på hudklinikken i Uddevalla og Sahlgrenska Universitetssjukhus i Göteborg. I Ukraina var hun blant annet sjefslege på venerologisk poliklinikk. I Uddevalla var hun avdelingsansvarlig lege i to år, og holdt en rekke forelesninger for kolleger og studenter.

Siden desember 2010 har hun jobbet som privatpraktiserende hudlege i Oslo. Lena har i løpet av sin karriere i gjennomsnitt hatt ca. 3500 konsultasjoner i året.

Lena har bred erfaring i behandling av alle typer av hudsykdommer (psoriasis, eksem, rosacea, acne med mer) og hun utfører alle former for hudoperasjoner (for eksempel føflekker, utvekster, fettkuler og hudkreft), også i ansiktet. 

I sin praksis legger Lena stor vekt på god kontakt og samspill mellom pasient og lege, og hun er opptatt av å gi pasientene grundig informasjon og veiledning.

Til toppen av siden