Skip to Content

Leif Pål Kristiansen

Ortoped

Dr.med Leif Pål Kristiansen er spesialist i kne-, fot- og ankelkirurgi ved Aleris Sykehus Frogner. Hans spesialfelt er medfødte og ervervede deformiteter, generell ortopedi og barneortopedi. I tillegg har han lang erfaring innen idrettsmedisin, og har hatt ansvar for idrettsskader i Vålerenga fotball og senere Stabæk fotball i mange år.

Dr.med Kristiansen har hatt lederverv i Norsk Ortopedisk Forening i form av sekretær for foreningen i fire år. Han har vært leder for ASAMI Norway og sittet som generalsekretær i ASAMI International. Dr. Kristiansen har publisert 18 internasjonale artikler og mer enn 100 internasjonale og nasjonale abstrakt og foredrag.

Dr.med Kristiansen har tidligere arbeidet for Volvat, Axess og som assistentlege ved de kirurgiske avdelinger på Moss Sykehus og Bærum Sykehus. I tillegg har han ortopedisk utdannelse ved Sophies Minde Ortopediske Hospital/Rikshospitalet. Der arbeidet han først som assistentlege, deretter som overlege. Dr. Leif Pål Kristiansen studerte medisin ved universitetene i Göttingen og i Mainz i Tyskland. Han tok doktorgrad i 2009, med avhandlingen Rekonstruktiv kirurgi på leggen ved hjelp av ekstern ring fiksatør og Ilizarovs metode.

Ortoped Leif Pål Kristiansen

Leif Pål Kristiansen jobber ved:

Aleris Sykehus og Røntgen Frogner

Frederik Stangs gate 11-13
0264 Oslo

Tlf Sykehus 22 54 10 00

Tlf Røntgen 22 43 43 43


Ortoped

Plager i skjelett, sener, muskler og/eller ledd?

Våre erfarne spesialister utreder og behandler smerter i hofteledd, kneledd, håndledd, fotledd, skulder, albue og idrettsskader.

Aleris har et bredt ortopedisk tilbud for privatbetalende pasienter, offentlige pasienter og forsikringsselskaper.

Mortons nevrom

Mortons metatarsalgi

Mortons nevrom er en plagsom og smertefull tilstand i foten. Plagene lindres ofte ved tilpasning av skotøy eller avlastende innleggssåler.

Krokfinger

Dupuytrens kontraktur

Dupuytrens kontraktur er en håndlidelse hvor knuter eller strenger dannes i håndflaten eller på undersiden av fingrene.

Hofteprotese

Artrose i hoften

Vi kan tilby innsetting av hofteprotese med en teknikk som gir mindre smerter og raskere rekonvalesens.

Hofteskopi

Hofteoperasjon med kikkhullskirurgi

Ved Aleris har vi erfarne hoftekirurger som utfører både artroskopisk kirurgi og proteseoperasjoner.


Back to top