Leif Pål Kristiansen

Ortoped

Leif Pål Kristiansen

Behandlingsområder

Executive Health Ortopedi

Dr.med Leif Pål Kristiansen er spesialist i kne-, fot- og ankelkirurgi ved Aleris Sykehus Frogner. Hans spesialfelt er medfødte og ervervede deformiteter, generell ortopedi og barneortopedi. I tillegg har han lang erfaring innen idrettsmedisin, og har hatt ansvar for idrettsskader i Vålerenga fotball og senere Stabæk fotball i mange år. 

Dr.med Kristiansen har hatt lederverv i Norsk Ortopedisk Forening i form av sekretær for foreningen i fire år. Han har vært leder for ASAMI Norway og sittet som generalsekretær i ASAMI International. Dr. Kristiansen har publisert 18 internasjonale artikler og mer enn 100 internasjonale og nasjonale abstrakt og foredrag.

Dr.med Kristiansen har tidligere arbeidet for Volvat, Axess og som assistentlege ved de kirurgiske avdelinger på Moss Sykehus og Bærum Sykehus. I tillegg har han ortopedisk utdannelse ved Sophies Minde Ortopediske Hospital/Rikshospitalet. Der arbeidet han først som assistentlege, deretter som overlege. Dr. Leif Pål Kristiansen studerte medisin ved universitetene i Göttingen og i Mainz i Tyskland. Han tok doktorgrad i 2009, med avhandlingen Rekonstruktiv kirurgi på leggen ved hjelp av ekstern ring fiksatør og Ilizarovs metode.

Til toppen av siden