Skip to Content

Kristina Sole

Gynekolog

Kristina Soles spesialkompetanse er utredning og behandling av celleforandringer og blødningsforstyrrelser. Hun har også interesse for prevensjon, seksuelt overførbare infeksjoner, og seksuell dysfunksjon. Hun tar seg av alle typer gynekologiske problemstillinger og utfører rutineundersøkelser inkludert celleprøver og ultralyd, innsetting spiral eller p-stav og fjerning av kjønnsvorter. Videre tilbyr hun svangerskapskontroller med ultralyd.

Kristina Sole er utdannet lege fra Dartmouth Medical School, USA i 1997. Hun tok spesialistutdanning i obstetrikk og gynekologi på MetroHealth Medical Center og Cleveland Clinic, USA. Hun har også mastergrad i folkehelse fra Johns Hopkins University, USA.

Tidligere jobbet hun som overlege på Cleveland Clinic i USA og direktør av kvinnehelse ved Cornell University i Qatar. I tillegg til jobben ved Aleris er hun ansatt som universitetslektor ved Universitetet i Oslo og arbeider med en doktorgrad innen svangerskapsforgiftning

”Jeg ønsker å tilby evidensbasert behandling av høyt faglig nivå. Derfor legger jeg vekt på at du føler deg sett, hørt, og ivaretatt. Kom gjerne med dine spørsmål, og vi kan ha en hyggelig og fortrolig prat.”

Gynekolog Kristina Sole

Kristina Sole jobber ved:

Aleris Sykehus Colosseum-Nobel

Sørkedalsveien 10 B
0369 Oslo

23 19 50 50


Gynekolog

Utredning og operasjon

Aleris tilbyr gynekologiske konsultasjoner over hele landet, i tillegg til gynekologiske operasjoner i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

En celleprøve er fort gjort, og selv om noen finner det litt ubehagelig, er det ikke smertefullt.

Lurer du på hvor lenge du kan vente med å få barn? En gynekologisk undersøkelse kan gi en pekepinn på om alt er i orden.

Vi kan følge opp både mor og fosters helse gjennom hele svangerskapet. Du trenger ingen henvisning for å komme til våre gynekologer.

Overgangsalder

Før og etter siste menstruasjonsblødning

Overgangsalderen innebærer fall i kroppens hormonproduksjon, hvilket kan føre til at kvinner får større eller mindre plager.

Har du sterke menstruasjonssmerter er det alltid en god idé å bli undersøkt av gynekolog.


Olaf Antonsen Hudlege

Oslo
Bodø

Les mer
Back to top