Skip to Content

Kenneth Chiu

Plastikkirurg

Dr. Kenneth Chiu er spesialist i plastikkirurgi ved Aleris Sykehus Frogner og Aleris Colosseum-Nobel. Dr. Chiu utfører et bredt spekter av både kosmetisk- og medisinsk plastikkirurgi. Noen av operasjonene han utfører er øyelokksplastikk, neseplastikk, ansiktsløft, brystløft, brystforstørrelse, brystreduksjon, bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon.

Dr. Chiu har tidligere arbeidet som plastikkirurg på sykehuset i Telemark og på Rikshospitalet. Hans hovedinteresse fra det offentlige var hode-hals rekonstruksjon, brystrekonstruksjon, mikrokirurgisk rekonstruksjon og fettransplantasjon. Han er utdannet ved Universitetet i Oslo.

Dr. Chiu har vist engasjement og interesse for global medisin og deltatt på frivillige oppdrag i Tanzania og på Filippinene. Han har erfaring med undervisning av lege- og sykepleierstudenter og har flere publikasjoner.

Kenneth Chiu er medlem av Den norske legeforening, Norsk plastikkirurgisk forening og Norsk forening for estetisk plastikkirurgi.

"Mitt mål som plastikkirurg er at pasienter som kommer hit skal tas på alvor med fokus på trygghet, individualisert behandling og høy medisinsk kvalitet."

"Tok brystreduksjon i februar 2016 og opplevelsen fra første telefonsamtale til møte med Kenneth Chiu som ble min kirurg får toppscore. Følelsen av å bli ivaretatt i en slik prosess er viktig og kan anbefale Aleris og spesielt Kenneth Chiu som utførte operasjonen. Mitt liv er lettere og jeg er svært fornøyd med resultatet"
- Ingunn Andersen

Plastikkirurg Kenneth Chiu

Kenneth Chiu jobber ved:

Aleris Sykehus Colosseum-Nobel

Sørkedalsveien 10 B
0369 Oslo

23 19 50 50


Brystforstørrelse

Velg mellom silikon eller eget fett

Hos oss kan du som ønsker en brystforstørrelse velge mellom brystforstørring med implantater av silikon, eller ved hjelp av eget fett.

Brystforstørrelse med silikon / implantater

Brystforstørrende operasjon

Brystforstørring med silikon eller implantater, er et av de vanligste kosmetiske inngrepene.

Fettsuging

Permanent fettfjerning

Fettsuging er en effektiv metode for å fjerne usymmetriske og uønskede fettansamlinger.

Ansiktsløft

Facelift

Mange opplever at de ser eldre ut enn de føler seg. Et ansiktsløft, eller "facelift", kan gjøre ansiktet flere år yngre.

Plastisk kirurgi for menn

En oversikt over vårt tilbud

Menn er en økende gruppe blant våre kunder. De kommer oftest for å få utført fettsuging, fjerning av overflødig hud og øyelokksplastikk.

Øyelokkoperasjon

Tunge øyelokk eller poser under øynene?

Våre kirurger opererer både øvre og nedre øyelokk, enten ved bruk av kirurgi eller laser.


Frode Amland Plastikkirurg

Oslo

Les mer
Margareth Bruheim Plastikkirurg

Oslo
Drammen

Les mer
Nils Lykke Plastikkirurg

Oslo

Les mer
Back to top