Kenneth Chiu

Plastikkirurg

plastikkirurg Kenneth Chiu

Behandlingsområder

Plastisk kirurgi

Dr. Kenneth Chiu er spesialist i plastikkirurgi ved Aleris Sykehus Frogner og Aleris Strømmen Medisinske Senter. Dr. Chiu utfører et bredt spekter av både kosmetisk- og medisinsk plastikkirurgi. Noen av operasjonene han utfører er øyelokksplastikk, ansiktsløft, brystløft, brystforstørrelse, brystreduksjon, bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon.

Dr. Chiu har tidligere arbeidet som plastikkirurg på sykehuset i Telemark og på Rikshospitalet. Hans hovedinteresse fra det offentlige var hode-hals rekonstruksjon, brystrekonstruksjon, mikrokirurgisk rekonstruksjon og fettransplantasjon. Han er utdannet ved Universitetet i Oslo.

Dr. Chiu har vist engasjement og interesse for global medisin og deltatt på frivillige oppdrag i Tanzania og på Filippinene. Han har erfaring med undervisning av lege- og sykepleierstudenter og har flere publikasjoner.

Kenneth Chiu er medlem av Den norske legeforening og Norsk plastikkirurgisk forening.

"Mitt mål som plastikkirurg er at pasienter som kommer hit skal tas på alvor med fokus på trygghet, individualisert behandling og høy medisinsk kvalitet."

Til toppen av siden