Kenneth Chiu

Plastikkirurg

plastikkirurg Kenneth Chiu

Behandlingsområder

Plastisk kirurgi

Dr. Kenneth Chiu er spesialist i plastikkirurgi ved Aleris Sykehus Frogner og Aleris Colosseum-Nobel. Dr. Chiu utfører et bredt spekter av både kosmetisk- og medisinsk plastikkirurgi. Noen av operasjonene han utfører er øyelokksplastikk, neseplastikk, ansiktsløft, brystløft, brystforstørrelse, brystreduksjon, bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon.

Dr. Chiu har tidligere arbeidet som plastikkirurg på sykehuset i Telemark og på Rikshospitalet. Hans hovedinteresse fra det offentlige var hode-hals rekonstruksjon, brystrekonstruksjon, mikrokirurgisk rekonstruksjon og fettransplantasjon. Han er utdannet ved Universitetet i Oslo.

Dr. Chiu har vist engasjement og interesse for global medisin og deltatt på frivillige oppdrag i Tanzania og på Filippinene. Han har erfaring med undervisning av lege- og sykepleierstudenter og har flere publikasjoner.

Kenneth Chiu er medlem av Den norske legeforening, Norsk plastikkirurgisk forening og Norsk forening for estetisk plastikkirurgi.

"Mitt mål som plastikkirurg er at pasienter som kommer hit skal tas på alvor med fokus på trygghet, individualisert behandling og høy medisinsk kvalitet."

"Tok brystreduksjon i februar 2016 og opplevelsen fra første telefonsamtale til møte med Kenneth Chiu som ble min kirurg får toppscore. Følelsen av å bli ivaretatt i en slik prosess er viktig og kan anbefale Aleris og spesielt Kenneth Chiu som utførte operasjonen. Mitt liv er lettere og jeg er svært fornøyd med resultatet"

- Ingunn Andersen


Erfaringer før og etter en neseoperasjon

Til toppen av siden