Skip to Content

Katrine Kirial

Gynekolog

Spesialist i gynekologi og fødselssykdommer Katrine Kirial tilbyr ordinære gynekologiske undersøkelser, utredning av gynekologiske plager, prevensjonsveiledning samt vekst- og svangerskapskontroller med 3D-ultralyd.

Hun utfører også dagkirurgiske inngrep som koniseringer (behandling av celleforandringer), skjedevegg-fremfallsoperasjoner, korreksjon etter fødselsskader og inkontinensoperasjoner.

I sitt virke har Katrine Kirial hatt hovedfokus på urininkontinens og inkontinens-operasjoner samt bekkenbunnsplager. Hun har mye erfaring med fremfallsoperasjoner. Andre av hennes interesseområder er generell gynekologi med blødningsproblematikk, hormonbehandling og sexologi. Hun har også vært en del av svangerskapsomsorgen på SUS med vekstkontroller av gravide.

Dr. Kirial har medisinsk embetseksamen fra Århus Universitet, Danmark 2004. Hun var ansatt på Kvinneklinikken ved Stavanger Universitetssykehus i perioden 2007-2017, med 5 år som overlege. Hun ble godkjent spesialist i 2014.

Gynekolog Katrine Kirial

Katrine Kirial jobber ved:

Aleris Sykehus Hinna Park

Jåttåvågveien 7, Viking Stadion
4020 Stavanger

51 57 75 50


Gynekolog

Utredning og operasjon

Aleris tilbyr gynekologiske konsultasjoner over hele landet, i tillegg til gynekologiske operasjoner i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

En celleprøve er fort gjort, og selv om noen finner det litt ubehagelig, er det ikke smertefullt.

Lurer du på hvor lenge du kan vente med å få barn? En gynekologisk undersøkelse kan gi en pekepinn på om alt er i orden.

Vi kan følge opp både mor og fosters helse gjennom hele svangerskapet. Du trenger ingen henvisning for å komme til våre gynekologer.

Endringer i blødningsmønsteret er oftest ufarlig, men bør undersøkes av gynekolog for å utelukke sykdom.

Ved celleforandringer kan gynekologen i noen tilfeller anbefale at en liten bit av livmorhalsen fjernes ved en operasjon.

Back to top