Skip to Content

Eli Synnøve Lilleskog

Hudlege

Eli Synnøve Lilleskog er spesialist i Dermatologi og Venerologi. Legeutdannelsen har hun fra Universitetet i Bergen hvor hun var ferdig i 1998. Videre spesialistutdannelse har hun ved Hudavdelingen, Haukeland Universitetssykehus. I tillegg har hun sideutdannelse fra Revmatologisk Avdeling, Haukeland Universitetssykehus.

Hun har hatt en særlig interesse for kirurgiske inngrep i hud, og har derfor valgt å ta en valgfri del av spesialistutdanningen ved Plastikkirurgisk avdeling, HUS. Hun har i tillegg også kurs i Tropemedisin fra Barcelona, ”Hospital Clinique”.

Hun tar imot pasienter med akutte og kroniske hudtilstander som bl.a. eksem, psoriasis og kviser. Hun gjør også vurderinger og fjerning av føflekker, pigmentflekker og andre hudforandringer, både på medisinsk grunnlag og på et mer kosmetisk grunnlag. En kan også få vurdert og fjernet Lipomer (fettkuler) og atheromer (talgcyster) fra hud.

Vurdering og utredning av hudforandringer med tanke på hudkreft har svært kort ventetid, og behandlingen kan som regel også gjøres her ved Aleris Bergen, både kirurgisk og annen type behandling.

Hudlege Eli Synnøve Lilleskog

Eli Synnøve Lilleskog jobber ved:


Hudlege

På tide med en føflekksjekk?

Våre hudleger utreder og behandler både kroniske og akutte hudsykdommer. Det er kort ventetid, og henvisning er ikke nødvendig.

Det viktigste du kan gjøre for å forebygge føflekkreft er å sørge for god solbeskyttelse og unngå bruk av solarium.

Akne

Kviser

Du trenger ikke være plaget av kviser, behandling finnes. Hudlegene hos Aleris tar problemet ditt på alvor.

Svettebehandling

Hyperhidrose

Mange er ikke klar over at det går an å gjøre noe med dette problemet, men heldigvis finnes det effektiv behandling.

Rosacea

Rødflammet hud

Dette er en av de vanligste hudsykdommene, og kjennetegnes av rødhet i ansiktet, synlige blodkar, rødming og et kviselignende utslett.

Psoriasis er en betennelse i huden som kan gi utslett over store deler av kroppen.


Back to top