Skip to Content

Christopher Finne Riley

Gynekolog

Christopher Finne Riley har studert medisin i Trondheim og ble uteksaminert i 2007. Etter turnustjenesten arbeidet han i 4,5 år ved Kvinneklinikken ved Sykehuset Østfold, og deretter i 3 år ved Kvinneklinikken samt Kirurgisk avdeling ved Haukeland Universitetssjukehus. Han ble spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer i mai 2016.

Christopher Finne Riley har publisert forskning om endometriose, og har deltatt i et forskningsprosjekt om sparketelling og lite liv i svangerskap. Han har flere års erfaring med arbeid i overgrepsmottak.

Christopher Finne Riley har lang erfaring med undersøkelser av gravide i alle deler av svangerskapet i forbindelse med blødninger, smerter, mistanke om graviditet utenfor livmor, oppfølging av fostervekst og av tvillinger; samt utredning og behandling av generelle gynekologiske problemstillinger (bl.a. blødninger, infeksjoner, smertetilstander i underlivet, endometriose, prevensjonsveiledning, hormonelle forstyrrelser, infertilitet, eggstokkcyster, muskelknuter i livmor og fremfall av kvinnelige kjønnsorganer). Han har også erfaring med de fleste gynekologiske operasjoner og utredning og behandling av gynekologisk kreft. I tillegg til utredning med ultralyd utfører han celleprøver, utvidede vevsprøver fra livmorhals og livmor, innsetting og uthenting av spiral og behandling av fremfall med tilpasning av ring.

Det er viktig for meg at pasienten skal føle seg trygg i møte med meg, skal føle seg tatt på alvor og behandlet med respekt. Jeg legger vekt på å lytte til hva den enkelte har å fortelle, og gjøre en ordentlig undersøkelse inkludert å få god oversikt ved ultralydundersøkelsen.

Gynekolog Christopher Finne Riley

Christopher Finne Riley jobber ved:


Gynekolog

Utredning og operasjon

Aleris tilbyr gynekologiske konsultasjoner over hele landet, i tillegg til gynekologiske operasjoner i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

En celleprøve er fort gjort, og selv om noen finner det litt ubehagelig, er det ikke smertefullt.

Lurer du på hvor lenge du kan vente med å få barn? En gynekologisk undersøkelse kan gi en pekepinn på om alt er i orden.

Vi kan følge opp både mor og fosters helse gjennom hele svangerskapet. Du trenger ingen henvisning for å komme til våre gynekologer.

Overgangsalder

Før og etter siste menstruasjonsblødning

Overgangsalderen innebærer fall i kroppens hormonproduksjon, hvilket kan føre til at kvinner får større eller mindre plager.

Har du sterke menstruasjonssmerter er det alltid en god idé å bli undersøkt av gynekolog.

Back to top