Skip to Content

Bjørn Busund

Gynekolog

Bjørn Busund er spesialist i gynekologi fra 1990 og har arbeidet som overlege ved gynekologisk avdeling på Aker-, Ullevål- og nå Oslo universitetssykehus hvor han fortsatt er.

Han har således mer enn 20 års erfaring med gynekologiske operasjoner. Han var blant pionerene inne kikkehullskirurgi (laparoskopi og hysteroskopi) i Norge fra begynnelsen av 1990-årene.

Blant de sykdomstilstander han har jobbet mest med er ufrivillig barnløshet, endometriose, blødningsforstyrrelser, muskelknuter i livmoren og forskjellig kirurgisk behandling av disse tilstander. Han har også betydelig erfaring i operativ behandling av blære-, rectum- og livmorfremfall.

Bjørn Busund er spesielt opptatt av å ha en god dialog med pasienter som skal til kirurgisk behandling av ulike underlivssykdommer. Behandlingsmetode må avgjøres i samråd med pasienten etter en slik dialog.


Bjørn Busund jobber ved:

Aleris Sykehus og Røntgen Frogner

Frederik Stangs gate 11-13
0264 Oslo

Tlf Sykehus 22 54 10 00

Tlf Røntgen 22 43 43 43


Gynekolog

Utredning og operasjon

Aleris tilbyr gynekologiske konsultasjoner over hele landet, i tillegg til gynekologiske operasjoner i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

En celleprøve er fort gjort, og selv om noen finner det litt ubehagelig, er det ikke smertefullt.

Lurer du på hvor lenge du kan vente med å få barn? En gynekologisk undersøkelse kan gi en pekepinn på om alt er i orden.

Vi kan følge opp både mor og fosters helse gjennom hele svangerskapet. Du trenger ingen henvisning for å komme til våre gynekologer.

Overgangsalder

Før og etter siste menstruasjonsblødning

Overgangsalderen innebærer fall i kroppens hormonproduksjon, hvilket kan føre til at kvinner får større eller mindre plager.

Har du sterke menstruasjonssmerter er det alltid en god idé å bli undersøkt av gynekolog.


Back to top