Anita Dresmane

Gynekolog

Anita Dresmane

Behandlingsområder

Gynekolog

Spesialist i Fødselshjelp og kvinnesykdommer siden 2001. Spesialist innen diagnostikk, behandling og forebygging av kvinnesykdommer. Gjør diagnostikk og behandling av ufrivillig barnløshet og infertilitet og høy risiko gravidetsomsorg. Har gode ultralydferdigheter for å sikre full gynekologisk behandling.

Har vært medlem av European foreningen av prevensjon og reproduktiv helse siden 2001 og deltar regelmessig på foreningen seminarer og kongresser som fremmer kunnskap i
kvinnehelse og kvinners forebyggende helsepleie.

Som medlem av ISUOG (International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology) har hun deltatt på kurs for første og andre trimester UL-undersøkelse og fosterets ekkokardiografi i London. Hun har utviklet avanserte sonografiske teknikker for diagnostisering av medfødte misdannelser og fetal ekkokardiografi på ISUOG kurs i Paris, Frankrike.

Har deltatt på RCOG (Royal College of Obstetricians and Gynaecologists/Royal College of Gynaecologists) kurs for forvaltningen/ledelsen/styring av infertile par og assistert befruktning, London, UK.
 
Har deltatt på Salzburg Weill Cornell Seminar i obstetrikk&gynekologi og Kings College Hospital kurs for kolposkopi i London, UK. Deltok i forskning som undersøker årsaker til endret vaginal microflora.

Har mastergrad i business og administrasjon.

Hver enkelt av oss ønsker full oppmerksomhet og høy service og kvalitet hos sin lege. Spesielt kvinner som kommer til gynekolog. Jeg legger vekt på at pasientene får tillit til meg og gleder meg til å se dem igjen.

Til toppen av siden