- Jeg vant over brystkreften

Jeg ønsker med min historie å formidle til alle mine medsøstre som har fått brystkreft at det er håp - og at mange blir friske!

Den 01. januar 2014 oppdaget jeg en kul i mitt høyre bryst. Jeg tok kontakt med min gynekolog på Aleris, og fikk beskjed om at dette måtte utredes så raskt som mulig.

Da jeg har en helseforsikring gjennom min jobb, ønsket jeg å benytte meg at denne. Jeg fikk en henvisning fra min fastlege, og sendte den inn. Etter kort tid ble jeg oppringt fra kreftsenteret på Aleris og ble tilbudt en time allerede dagen etter.

På Aleris ble jeg møtt av profesjonelle og dyktige leger og medarbeidere. Etter mammografi og ultralyd ble jeg fulgt opp til Stephanie Geisler som er en av kreftlegene hos dere. Hun gav meg all den informasjon som jeg trengte vedr. min sykdom, og gjorde de nødvendige grep for å få meg raskt inn til operasjon i det offentlige. Jeg fikk en opplevelse av å være i trygge hende og godt ivaretatt hos dere.  

Det ble et tøft møte med en alvorlig diagnose. Behandlingen bestod av 4 FEC 60 kurer og 12 TAXOL kurer samt 25 strålebehandlinger. Til sammen varte denne behandlingen ca 1 år.

Den 22.januar 2015 var jeg til min første kontroll etter et langt år med kreftbehandling. Det ble en gledens dag for meg. Ingen nye funn og mine lymfeknuter er helt fine. Jeg må nå gå på hormontabletter i 10 år som en etterbehandling for å minske farene for nye svulster.

Med vennlig hilsen

Trine Rode