Øyelokkoperasjon: Få svar på spørsmålene dine!

Tunge øyelokk eller poser under øynene? Plastikkirurgene hos Aleris har lang erfaring med å opererer både øvre og nedre øyelokk. Ved en uforpliktende konsultasjon hos plastikkirurg kan du få svar på hvilke muligheter du har.

Hvem kan opereres?
Alder er ikke en god indikator på hvem som kan opereres da både genetikk og moderne livsstil kan påvirke den delikate huden under og over øynene. Mange føler at huden rundt øyene får dem til å se både slitne og uopplagte ut, mens andre mister mye av sidesynet på grunn av hengende øyelokk. En øyelokksoperasjon kan være løsningen til disse problemene.

Vil jeg se annerledes ut etter operasjon?
Du vil se yngre og mer opplagt ut etter en øyelokksoperasjon, og ansiktet får som regel et mer våkent og opplagt utseende, men det vil ikke endre ansiktets karakter.

Påvirkes synet den første tiden etter en øyelokksoperasjon?
Nei, synet påvirkes ikke av en øyelokksoperasjon.

Hvordan blir resultatet den første tiden etter operasjonen?
Den første tiden etter operasjonen er det vanlig med blodutredelser under og over øynene. Det tar som regel opptil 2 uker før de er helt borte. 

Vil jeg få synlige arr?

Arrene vil være veldig lite synlige. De er ofte røde de to første månedene for å så blekne og bli lyse og fine. De blir tilnærmet usynlig etter noen måneder.

Uforpliktende konsultasjon 
På konsultasjonen vil du og kirurgen prate om hva du ønsker å oppnå med en øyelokkoperasjon, og diskutere hvilke muligheter som finnes. Kirurgen vil gi grundig informasjon om hva som foregår på selve operasjonsdagen, hva du kan forvente deg den første tiden etter inngrepet, og når du vil se det endelige resultatet.

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig!

Jeg ønsker konsultasjon!