Små inngrep kan gjøre stor forskjell!

Aleris tilbyr alt innen kosmetisk og rekonstruktiv plastisk kirurgi i et trygt og sikkert sykehusmiljø. "Det er ikke alltid så store inngrep som skal til, men for pasienten selv kan det utgjøre en stor forskjell", sier Hilde Bugge, spesialist i plastikkirurgi i Aleris.

Aleris utfører årlig nærmere 3000 operasjoner innen plastisk kirurgi. Alle inngrep starter med en uforpliktende konsultasjon med plastikkirurg.  På konsultasjon vil du og kirurgen prate om hva du ønsker å oppnå med inngrepet, og diskutere hvilke muligheter som finnes.

Naturlig utseende

- Det er svært individuelt hva pasientene ønsker å få ut av et plastikkirurgisk inngrep. Felles for de aller fleste er et ønske om et naturlig utseende, og med dagens behandlingsmetoder har vi alle forutsetninger for å lykkes med det, forteller dr. Bugge.

Vanlige mennesker

– De aller fleste som kommer til oss er helt normale kvinner og menn som ønsker å bli kvitt et lite kompleks, sier hun. – En typisk pasientgruppe hos oss er mødre som er ferdig med småbarnsperioden.

Dyktig og erfarent operasjonsteam

Dr. Bugge forsikrer oss om at det det er et fagpersonale av svært høy kvalitet som følger pasientene hos Aleris. – Alle som jobber hos oss er høyt kvalifiserte og erfarne mennesker, sier hun.

Oppfølging

I etterkant av en operasjon vil pasienten få en regelmessig oppfølging. – Pasienten kontaktes av personale ved plastikkirurgisk avdeling dagen etter operasjonen. Vi ringer for å høre hvordan det står til og tilbyr pasienten å komme til kontroll, forklarer dr. Bugge. På kontrollen sjekkes resultatet av operasjonen og om pasienten er fornøyd. De aller fleste gir svært gode tilbakemeldinger.

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg!

Jeg ønsker konsultasjon!