Det ser helt naturlig ut! Jeg er så fornøyd!

Inger (56) hadde gått mye ned i vekt, noe som førte til en del overskuddshud i ansiktet. Hun valgte derfor å få utført et ansiktsløft ved Aleris. Vi tok en prat med henne for å høre om hennes erfaringer med operasjonen.

- Jeg var veldig spent på forhånd. Jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle få utført en kosmetisk operasjon, det er liksom ikke helt "meg". Etter et stort vekttap på nesten 40 kg satt jeg imidlertid igjen med mye overskuddshud, og det var særlig det i ansiktet som gjorde at jeg ikke følte meg vel, forteller Inger. Hun begynte å søke på nett for å finne ut hva hun kunne gjøre med problemet. Hun leste om ansiktsløft, og undersøkte ulike alternativer.

- Jeg leste på nettsiden til Aleris, og syntes at den skriftlige fremstillingen av operasjonen der var god. Jeg bestemte meg for å bestille time for konsultasjon.

Inger forteller at konsultasjonen med kirurgen, dr Ulf Bertheim, var svært behagelig og tillitsvekkende.

- Han sa at jeg kunne få et veldig godt resultat, men han var nøye med ikke å love for mye. Det gjorde at jeg stolte på ham, sier Inger, og legger til at hun fikk god informasjon om mulige komplikasjoner.

Inger forklarer at hun var nervøs før operasjonen.

- Det var ubehagelig å tenke på narkosen og jeg var redd for hvordan resultatet ville bli. Jeg ville jo ikke forandre utseendet, det var viktig for meg. Jeg ville bare fjerne den løse huden etter vekttapet. Jeg er 56 år og jeg liker å se ut som en på min alder. Jeg vil ha noen rynker og se ut som meg selv, det var kanskje det jeg var mest spent på.

- Men det gikk veldig fint, forteller hun med et smil. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, og resultatet ser helt naturlig ut. Det er ikke stramt og jeg ser ikke unaturlig ung ut. Det ble helt fantastisk egentlig!

Det har nå gått en måned siden operasjonen. Bortsett fra et arr ved ørene, er det ingenting som tyder på at Inger har blitt operert i ansiktet. Arret vil bli blekt og bortimot usynlig om noen måneder.

- I mellomtiden dekker jeg det helt fint med litt sminke. Jeg er kjempefornøyd, avslutter en smilende Inger.

Jeg ønsker konsultasjon!