- Skulle ønske jeg hadde tatt brystreduksjonen for mange år siden!

Marion (59) tok brystreduksjon hos plastikkirurg Ulf Bertheim ved Aleris Drammen.

Marion hadde slitt med vonde skuldre og nakke i mange år. En dag bestemte hun seg for at det var på tide å gjøre noe med det. – Jeg trodde jeg var blitt for gammel, og at det var for sent, men jeg bestemte meg for at jeg burde undersøke mer. -Jeg har alltid brukt to størrelser større klær oventil. Selv om jeg har tatt bort 500 gram i hvert bryst, har jeg fortsatt litt igjen, smiler Marion. -Jeg hadde veldig store bryst.

- Etter at jeg hadde tenkt litt mer bestemte jeg meg for å bestille en konsultasjon hos en plastikkirurg. Marion fikk time hos plastikkirurg Ulf Bertheim, og etter kort tid fikk hun også operasjon. – Dr. Ulf Bertheim og Aleris Drammen har vært helt fantastiske, Ulf er virkelig en utrolig dyktig kirurg og hele prosessen har i det hele tatt vært veldig profesjonell. Jeg er veldig fornøyd med hele opplevelsen og alle jeg møtte på sykehuset.

 

Aleris tilbyr uforpliktende konsutlasjon for de som vurderer brystreduksjon!

På konsultasjonen vil du og kirurgen prate om hva du ønsker å oppnå med ønsket inngrep, og diskutere hvilke muligheter som finnes. Kirurgen vil gi grundig informasjon om hva som foregår på selve operasjonsdagen, hva du kan forvente deg den første tiden etter inngrepet, og når du vil se det endelige resultatet. 

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig for å finne en time som passer for deg.

Jeg ønsker konsultasjon!