Hvor mye tåler egentlig et silikonimplantat?

Vi får mange spørsmål om hvor mye et silikonimplantat tåler. Som plastikkirurg Børge Davik viser i videoen tåler de store påkjenninger: de er svært fleksible og myke. Grunnen til at mange spør er fordi de ikke ønsker å være hemmet av dem i en aktiv hverdag. Noen er redde for at de skal sprekke eller at silikonet inni implantatet skal renne ut.

Med dagens moderne silikonimplantater lekker ikke silikon ut i brystvevet rundt implantatet. Silikonimplantatene vi bruker har mange lag med skall før du kommer inn til selve kjernen av silikon. Dette silikonet er en såkalt kohesiv (fast) gele, og den lekker ikke selv om det mot formodning skulle gå hull på silikonprotesen.


Vi bruker kun silikonproteser av høyeste kvalitet.

Mentor er Aleris sin leverandør av silikonproteser og verdens ledende produsent av medisinske implantater for estetisk og rekonstruktiv kirurgi. Protesene til Mentor har FDA godkjenning. FDA (U.S. Food and Drug Administration) regnes for å være verdens strengeste kontrollinstans for godkjenning av medisinske produkter. FDA-godkjenningen er et kvalitetsstempel som viser at implantatene har blitt godkjent i grundige kliniske og vitenskapelige tester.

Brystimplantatene fra Mentor kommer med livstidsgaranti

 

Hos Aleris får du i tillegg 5 års inngrepsgaranti

Hos oss får du 5 års inngrepsgaranti etter innleggelse av silikonproteser. Det betyr at vi kostnadsfritt vil skifte ut skadede proteser dersom du mot formodning vil få en rift i protesen. Garantien innefatter også reoperasjon i tilfelle du får en hard kapsel. Vi tilbyr også å fjerne protesene innen 5 år dersom du angrer på inngrepet, uansett årsak.

 

Aleris tilbyr uforpliktende konsultasjon for brystforstørrelse.

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt.

Jeg ønsker konsultasjon!