Brystløft

Et brystløft egner seg for de som har hengende bryster og som ønsker å stramme opp brystene.

Mange kvinner opplever forandringer av brystene etter graviditet, amming, vekttap eller som følge av aldersforandringer i huden. Huden mister sin elastisitet. Brystene mister sin naturlige fasong og fasthet og begynner å synke. Dette kan gi kvinnen en følelse av mangel på feminitet, som kan resultere i nedsatt selvtillit og sjenanse, noe som påvirker det sosiale livet.

Brystløft er en kirurgisk måte å løfte og omforme brystet på. Brystet løftes opp ved å fjerne den overflødige huden, og flytte brystvorten opp uten å fjerne noe av selve brystvevet/volumet. Brystløft kan kombineres med innleggelse av brystproteser hvis man ønsker større volum i brystene.

Hvem er egnet?

Brystløft egner seg for kvinner som har hengende bryster og som ønsker å stramme opp brystene. Er brystene i tillegg litt store kan det gjøres en liten reduksjon. Vurderer du å få barn i nær fremtid, anbefaler vi at operasjonen utsettes til etter fødsel og amming.

Holdbarheten av resultatet

Kroppens naturlige aldringsprosesser fortsetter, og vil med tiden endre resultatet. Hvor raskt kroppen eldes er individuelt og avhenger blant annet av arvelige faktorer, røyking og forandring i vekt. Utover dette er det viktig å huske at operasjoner generelt er forbundet med en viss risiko og forbigående ubehag.


Uforpliktende konsultasjon

På konsultasjonen vil du og kirurgen prate om hva du ønsker å oppnå med et brystløft, og diskutere hvilke muligheter som finnes. Kirurgen vil gi grundig informasjon om hva som foregår på selve operasjonsdagen, hva du kan forvente deg den første tiden etter inngrepet, og når du vil se det endelige resultatet. Det er fint om du på forhånd skriver ned alt du lurer på i forbindelse med et brystløft, så du sikrer at du får alle svarene du trenger for å ta en beslutning.


Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig for å finne en time som passer for deg.

 

Jeg ønsker konsultasjon!