NYHET! Effektiv behandling mot hårtap

Injeksjonsbehandling med ditt eget blodplasma bremser et begynnende hårtap og stimulerer hårsekkene i hodebunnen til tettere hårvekst.

Ved behandling mot håravfall bruker vi blodplater, hvite blodceller, vekstfaktorer og proteiner fra ditt eget blod, til å stimulere hårsekkene i hodebunnen. Behandlingen vil:

  • bremse hårtap
  • stimulere til ny hårvekst
  • forsterke håret 
  • forbedre hårkvaliteten

Vi bruker ditt eget blodplasma med høy konsentrasjon av blodplater. Ved behandlingen begynner vi med å ta en helt vanlig blodprøve fra armen din. Blodet som vi får ut fra blodprøven sentrifugeres, slik at vi kan skille blodets bestanddeler fra hverandre og bruke akkurat det som stimulerer til ny hårvekst. 

Vi skiller bort de røde blodcellene og sitter vi igjen med en væske som er rik på blodplater, vekstfaktorer og proteiner. Denne væsken er helt naturlig og produsert av din egen kropp, og den er meget potent til å stimulere kroppens celler, deriblant hårsekkceller. Når vi injiserer ditt eget blodplasma i hodebunnen stimuleres hårsekkene slik at du får tettere hårvekst.

Metoden er sikker, effektiv og helt naturlig. 

Behandlingen utføres ved våre avdelinger i Oslo, Drammen, Bergen, Kristiansand, Stavanger og Ålesund.

Velkommen til konsultasjon!

For timebestilling kan du ringe oss på følgende telefonnummer, eller selv velge en time for konsultasjon hos kosmetisk sykepleier i vår webbooking.  

Aleris Frogner, Oslo: 22 54 10 00
Aleris Drammen: 32 21 11 00
Aleris Bergen: 55 59 99 99
Aleris Kristiansand: 38 04 50 46
Aleris Stavanger: 51 57 75 50
Aleris Ålesund: 70 10 00 10

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt. 

Kontakt meg for time eller mer informasjon


Denne behandlingen for å stoppe håravfall er klinisk testet og dokumentert. Hos Aleris utfører vi behandlingen i et trygt og sikkert sykehusmiljø. Pasientsikkerheten er ivaretatt i alle ledd gjennom kvalitetssikrede prosedyrer.