Huskeliste for deg som ønsker plastisk kirurgi!

Dr. Hilde Bugge, spesialist i plastikkirurgi ved Aleris Helse har satt opp noen punkter som det er viktig å ta stilling til.

Hva slags behandling ønsker du, og hvilket resultat er viktig for deg?

Alle kropper er forskjellige, og samme type behandling vil ikke nødvendigvis gi samme resultat hos alle. Det er derfor viktig med en god konsultasjon i forkant, der du og spesialisten kan snakke om hva slags behandling som vil gi best resultat for akkurat deg.  

Hva sier pasientene om aktøren du ønsker å velge? Les anmeldelser!

Mange av våre pasienter forteller at de kommer til oss fordi de har fått oss anbefalt av andre. For å bli tryggere i ditt valg kan det derfor være lurt å lese om andres opplevelser f.eks. på nettsider og Facebook, eller høre med venner og bekjente.

Har kirurgen gjort lignende inngrep før, og har de lang erfaring?

Kosmetiske behandlinger og plastikkirurgi er et håndverk, og jo flere operasjoner en kirurg har bak seg, desto tryggere kan du være på at resultatet blir vellykket. Aleris har noen av Norges mest erfarne kirurger og kosmetiske sykepleiere.  

Velg en kirurg med et godt tverrfaglig team rundt seg.

Et plastikkirurgisk inngrep kan være en stor avgjørelse, og det er viktig at du føler deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Hos oss består ditt operasjonsteam av plastikkirurg, anestesilege, anestesi- og operasjonssykepleiere. Du får mobilnummeret til kirurgen med deg hjem etter operasjonen.

Bruk konsultasjonen godt

Konsultasjonen i forkant av en eventuell operasjon er viktig for at spesialisten skal bli kjent med dine ønsker og forventninger, og ikke minst for at du skal få svar på alt du lurer på. Kirurgen du møter på konsultasjon er hos Aleris alltid den samme som vil utføre operasjonen. Konsultasjon hos våre plastikkirurger er uforpliktende.

Sørg for at kjemien stemmer

Det er viktig med en kirurg som forstår deg og dine ønsker, og at dere har en felles forståelse av hva slags resultat som er mulig å oppnå. Med realistiske forventninger øker sannsynligheten for at du blir fornøyd med inngrepet eller behandlingen.

Ønsker du uforpliktende konsultasjon hos plastikkirurg?

Send inn skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Jeg ønsker konsultasjon!