Aleris Hinna Park - Stavanger

Operasjonsgjengen Stavanger

Spesialistene ved Aleris Hinna Park i Stavanger har lang og bred erfaring innen sine fagfelt og tilbyr et effektivt og trygt forløp med kvaliteten i høysetet og pasienten i sentrum.

Aleris har to sykehus i Stavanger; Aleris Hinna Park og Aleris Colosseum Stavanger. Vi har også en røntgenavdeling, Aleris Røntgen Stavanger. Samlet har vi et bredt tilbud til våre pasienter, med erfarne spesialister innen en rekke fagfelt fagfelt. Kort ventetid.

Aleris i Stavanger tilbyr en rekke kirurgiske og medisinske tjenester for privatpersoner, forsikringsselskaper og bedrifter. Aleris har også offentlig avtale med Helse Vest innen gastrokirurgi, ortopedi, plastikkirurgi, åreknuter, øre-nese-hals og urologi, i tillegg til radiologi.

Spesialistene ved Aleris Hinna Park i Stavanger har lang og bred erfaring innen sitt fagfelt og tilbyr et effektivt og trygt forløp med kvaliteten i høysetet og pasienten i sentrum. Ingen pasienter skal reise hjem med ubesvarte spørsmål. Aleris ønsker å gi pasienten en så sømløs opplevelse som mulig.

Aleris Sykehus Hinna Park ligger kun et lite kvarter unna Stavanger sentrum med bil hvor vi holder til rett ved siden av Viking Stadion. Aleris Hinna Park har også gode kollektivforbindelser fra sentrum. 

 Til toppen av siden