Skip to Content

Skader og lidelser i albueleddet - Aleris Stavanger

Mange plages av smerter i albueledd og i underarmsmuskulatur festet over og under albueleddet. I tillegg til smerter kan albuelidelser medføre stivhet, bevegelseshemning, hevelse og ømhet ved bevegelse av albueleddet. Hos Aleris Stavanger tilbyr vi en rekke behandlinger som kan redusere skader og lidelser i albueleddet slik at du kan fungere optimalt i hverdagen.

Ønsker du time til ortoped

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt.

Aleris Stavanger sin ortopediske avdeling har solid erfaring og meget god faglig ekspertise i behandling av albuelidelser.

Vi tar imot privatbetalende pasienter og forsikringstakere fra forsikringsselskapene.

  • For deg som er privatbetalende pasient, kan du ta direkte kontakt med oss for rask time til utredning og behandling.
  • Hvis du har helseforsikring så ta kontakt med ditt forsikringsselskap og be om at de bestiller en time for konsultasjon hos oss.

 

Skader og lidelser i albue

Ulike skader og lidelser i albueleddet kan gi smerter både i albueleddet og i underarmsmuskulatur festet over og under albueleddet. Albuelidelser kan i tillegg til smerter medføre stivhet, bevegelseshemming, hevelse, ømhet samt smell og knepp ved bevegelse av albueleddet.

Flere ulike diagnoser for albuelidelser kan gi like symptomer og i noen tilfeller er en MR-, røntgen- eller artroskopisk undersøkelse (diagnostikk utført gjennom et tynt kikkhull inn i albuen) nødvendig for å finne den riktige årsaken til albueplagene.

 

albue-1200x500.jpg

 

 

Back to top