Skip to Content

Ortoped i Stavanger

Langvarig lidelser i muskel, ledd og skjelett fører ofte til langtidssykefravær og uførepensjon. Hos oss får du førsteklasses behandling for en optimal fysisk helse, uten smerter i hverdagen.

Bestill time her!

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt.

Velkommen til Aleris ortopeder i Stavanger!

Våre ortopeder behandler blant annet kronisk smerte og nedsatt funksjon, musearm og tennisalbue, forsnevring, sene-, nerve eller skjelettskade, reumatiske plager, utslitte ledd og feilstillinger.

 

Protesekirurgi av Aleris Stavanger

Ortoped Elin Haarr er en av Norges ledende protesekirurger. Hun utfører både kne- og hofteproteser. Ta kontakt om du ønsker vurdering for protesekirurgi.

 

Ønsker du vurdering av din skade hos en av våre ortopeder?

Ring oss eller send inn et skjema, så tar vi kontakt med deg.

Ortopedisk avdeling tilbyr utredning og behandling av en rekke lidelser i muskel-, ledd- og skjelettsystemet. Våre vanligste operasjoner er innen fotkirurgi, håndkirurgi, samt kikkhullskirurgi (artroskopisk kirurgi) i kne, skulder og ankel. Vår erfarne ortped har spesiell kompetanse i avansert artroskopisk kirurgi.

 

Dagkirurgi

Mesteparten av våre operasjoner gjøres dagkirurgisk. Det vil si at du opereres og reiser hjem samme dag. Vi er imidlertid et offentlig godkjent sykehus med sengeavdeling, slik at det også kan utføres operasjoner som krever innleggelse over natten.

 

kne-bandasje-1200.jpg

 Er du glad i å gå i fjellet? Pass på ankler, knær og håndledd

Selv om det for det meste er godt for kroppen og komme seg til fjells, er sjansen også større for overtråkk, kneskade eller til og med håndleddsbrudd.

Les mer

Kari fikk biologisk behandling for kneskade: – Har endret livet mitt dramatisk.

Kari fikk biologisk behandling for kneskade av ortoped Arne Kristian Aune ved Aleris Drammen.

Les mer

Dette bør du vite om beinbrudd og kneskader

Er du glad i å stå på ski, snowboard, skøyter, eller kanskje til og med hive deg utfor med akebrettet?

Les mer
Back to top