Skip to Content

Kosmetiske behandlinger i Stavanger

Mange ønsker å gjenopprette hudens volumtap og glød, få fyldigere lepper, færre og mindre rynker og en glattere hud. Vår kosmetiske sykepleier ved Aleris Stavanger hjelper deg med å finne den rette behandlingen.

Bestill time her!

Velg en time som passer deg.

Enten du har tørr, sensitiv eller fet hud: Aleris Stavanger har eksperter på hud som kan hjelpe deg med å finne de beste produktene for nettopp din hud! Her gir vi veiledning og tips for de forskjellige hudtypene:

  • Tørr hud
  • Sensitiv hud
  • Fet og kombinert hud

Huden gjennomgår en rekke forandringer fra fødsel til alderdom. Slike forandringer er helt normale, men graden av forandring bestemmes av livsstilsfaktorer som feks sol, røyking og hormonelle endringer.

Å eldes er en naturlig del av livet, og aldringsprosessen er uunngåelig.

Vi på Aleris Stavanger er opptatt av din huds helse og ønsker å la deg eldes med sunn og frisk hud. Ved hjelp av vårt moderne utstyr, kvalitetsprodukter og god kompetanse innen dermatologi og kosmetisk medisin, kan vi gi deg denne muligheten.

 

Unikt spesialteam i Stavanger

Hudavdelingen ved Aleris Stavanger har et unikt spesialteam som består av spesialist og professor i hudsykdommer, plastikkirurg og spesialsykepleier i kosmetisk medisin.

Vi har god erfaring med kosmetiske behandlinger og hudproblemer av alle slag. Vi holder oss til enhver tid faglig oppdatert. Vår tverrfagelige erfaring tilbyr deg det beste av behandlinger for din problemstilling.

Over hele verden har vi de siste årene sett en trend hvor mange pasienter etterspør mindre omfattende behandlinger enn tradisjonell plastisk kirurgi. Hos Aleris Stavanger er du i de beste hender. Sammenlign vårt totaltilbud med hvem du vil!

marian-soland-kristoffersen.jpg

 

Back to top