Skip to Content

Aleris Røntgen Stavanger

Hos oss er du i trygge hender!

 

Offentlig avtale med Helse Vest

Aleris har offentlig avtale med Helse Vest innen røntgen og sykehustjenester. Det betyr at du kan komme til oss uten at det koster deg noe mer enn det ville gjort ved et offentlig sykehus. Se hva Aleris i Stavanger har offentlig avtale på her

Vårt mål er å gi svar på undersøkelser innen to dager. For tiden er svartider tre til seks dager på grunn av stor pågang. Oppdaterte ventetider finner du her: helsenorge.no

Alle henvisninger til røntgen kan brukes hos oss, selv om det ikke står Aleris på selve henvisningen. Du står fritt til å velge hvor du vil ta røntgenundersøkelsen.

Trenger du mer informasjon om våre røntgentjenester? Her finner du nyttig informasjon om våre røntgentjenester.

 

Time på dagen til røntgen

Hvis du ønsker å betale for undersøkelsen selv, kan vi tilby time på dagen til de fleste undersøkelser. Som en hovedregel vil din henviser får svar i løpet av to virkedager på rutineundersøkelser. 

 

Aleris har tre avdelinger i Stavanger

I Aleris ønsker vi å tilby våre pasienter et helhetlig og sømløst forløp fra diagnostikk til behandling, når det er behov for det.Vi har derfor et tett samarbeid med de to Aleris-sykehusene i Stavanger; Hinna Park og Colosseum Stavanger. Her møter du spesialister innen en rekke fagfelt, og det er kort ventetid for konsultasjon hos blant annet ortoped, plastikkirurg, hudlege og hjertespesialist. Sykehusene har både offentlige og private tilbud.

 

Erfarent og serviceinnstilt helsepersonell

Våre erfarne radiologer og radiografer garanterer at både selve undersøkelsene og tolkningen av dem utføres på beste vis.

 

Velkommen til oss!

 

 


Offentlige avtaler i Bergen og Stavanger

Aleris Helse har avtale med Helse Vest innen en rekke fagområder. Det betyr at vi utfører behandlinger på vegne av den offentlige helsetjenesten, og at du som pasient kun betaler egenandel som ved et offentlig sykehus.

Les mer >

Prosessen hos Aleris Røntgen

Nyttig informasjon for deg som skal til røntgen

Strålevernsforskriften krever henvisning for alle radiologiske undersøkelser. Denne får du fra din lege eller annen henviser (kiropraktor eller manuellterapeut). Du får enten med deg en henvisning på papir med beskjed om å bestille time, eller så sender legen henvisningen elektronisk.

Les mer >

Offentlige ventetider

Våre dyktige fagfolk gir deg trygg og sikker hjelp. Vi legger vekt på at våre pasienter skal få god informasjon og undersøkelser av høy faglig kvalitet.

Les mer >


Back to top