Skip to Content

Aleris Sykehus Hinna Park

Direkte til legespesialist! Hos oss er du i trygge hender.

 

Aleris i Stavanger

Aleris har to sykehus i Stavanger; Aleris Hinna Park og Aleris Colosseum Stavanger. Vi har også en røntgenavdeling, Aleris Røntgen Stavanger. Samlet har vi et bredt tilbud til våre pasienter, med erfarne spesialister innen en rekke fagfelt fagfelt. Kort ventetid.

 

Erfarent og serviceinnstilt helsepersonell

Aleris Sykehus Hinna Park tilbyr medisinske tjenester med kort ventetid og høy kvalitet. Du vil bli møtt av blide og hjelpsomme ansatte, som vil gjøre sitt ytterste for å hjelpe deg.

 

Offentlig avtale med Helse Vest

Aleris har offentlig avtale med Helse Vest innen røntgen og sykehustjenester. Det betyr at du kan komme til oss uten at det koster deg noe mer enn det ville gjort ved et offentlig sykehus. Se hva Aleris i Stavanger har offentlig avtale på her

 

Velkommen til oss!


Katrine Kirial

Gynekolog

Stavanger

Sheila A.M. Fevang

Hudlege

Stavanger

Jörg Törpel

Øre-nese-hals-spesialist

Stavanger

Volker Pönitz

Kardiolog

Stavanger

Georg Panczel

Plastikkirurg

Stavanger

Katarina Zak Stangeland

Hudlege

Stavanger og Ålesund


Offentlige avtaler i Bergen og Stavanger

Aleris Helse har avtale med Helse Vest innen en rekke fagområder. Det betyr at vi utfører behandlinger på vegne av den offentlige helsetjenesten, og at du som pasient kun betaler egenandel som ved et offentlig sykehus.

Les mer >

Priser plastisk kirurgi Stavanger

Priser plastisk kirurgi Stavanger

I følge nye retningslinjer fra Norsk Plastikkirurgisk Forening kan vi ikke lenger tilby gratis konsultasjon hos plastikkirurg. Listen under er ikke utfyllende. Ta kontakt med avdelingen for uforpliktende konsultasjon og pristilbud.

Les mer >


Back to top