Skip to Content

Aleris Røntgen Porsgrunn

Spør oss om time på dagen!

Online booking

 

Time på dagen til røntgen

Hvis du ønsker å betale for undersøkelsen selv, kan vi tilby time på dagen til de fleste undersøkelser. Som en hovedregel vil din henviser får svar i løpet av to virkedager på rutineundersøkelser. 

Alle henvisninger til røntgen kan brukes hos oss, selv om det ikke står Aleris på selve henvisningen. Du står fritt til å velge hvor du vil ta røntgenundersøkelsen.

Trenger du mer informasjon om våre røntgentjenester? Her finner du nyttig informasjon om våre røntgen-tjenester.

 

Offentlig avtale

Vi har refusjonsavtale med det offentlige på en rekke undersøkelser. Det betyr at du kan bestille time hos oss, og kun betale vanlig offentlig egenandel på 250 kr. Henvisninger blir alltid vurdert ut ifra medisinsk alvorlighetsgrad og kliniske opplysninger fra din lege.

 

Aleris Sykehus Drammen og Frogner

I Aleris ønsker vi å tilby våre pasienter et helhetlig og sømløst forløp fra diagnostikk til behandling, når det er behov for det.Vi har derfor et tett samarbeid med Aleris Sykehus på en rekke områder, både i Drammen og på Frogner i Oslo. I tillegg til et bredt medisinsk tilbud med spesialister innen en rekke fagområder har Aleris også egen overvektsklinikk og Norges ledende private kreftsenter

 

Erfarent og serviceinnstilt helsepersonell

Våre erfarne radiologer og radiografer garanterer at både selve undersøkelsene og tolkningen av disse utføres på beste vis. Vi holder til midt i Porsgrunn sentrum, i gåavstand fra jernbane og buss, og med gode og gratis parkeringsmuligheter.


Back to top