Skip to Content

Aleris Røntgen Oslo City

Velkommen til Aleris Røntgen Oslo City! Vi har et bredt tilbud av bildeundersøkelser, og du kan få time på dagen. Du er i gode hender hos våre erfarne radiografer og radiologer, og vi bruker topp moderne utstyr til alle våre undersøkelser.

På Aleris Røntgen Oslo City får du røntgen, MR, CT, ultralyd og beinmassemåling.

Vi holder til midt i Oslo sentrum, i samme bygg som kjøpesenteret Oslo City. Inngangen finner du til venstre for kjøpesenterets hovedinngang, overfor Sportshuset Outlet i Stenersgata. Nærmeste parkering er i parkeringshuset til Oslo City og i Guneriusbygget.

I Aleris ønsker vi å tilby våre pasienter et helhetlig og sømløst forløp fra diagnostikk til behandling, når det er behov for det. Vi har derfor et tett samarbeid med Aleris Sykehus Frogner. Sykehuset har et bredt medisinsk tilbud med spesialister innen de fleste fagområder. Sykehuset har også Norges ledende private kreftsenter og overvektsklinikk.

Time på dagen!

Hvis du ønsker å betale for undersøkelsen selv, kan vi tilby time på dagen, til de fleste undersøkelser. Som en hovedregel vil din henviser får svar i løpet av to virkedager på rutineundersøkelser.

Offentlig avtale

Vi har refusjonsavtale med det offentlige på en rekke undersøkelser. Det betyr at du kan bestille time hos oss, og kun betale vanlig offentlig egenandel på 250 kr. Henvisninger blir alltid vurdert ut ifra medisinsk alvorlighetsgrad og kliniske opplysninger fra din lege.

Hvordan får jeg time?

Du kan bestille time over telefon, web-booking eller ved personlig fremmøte. Vi må ha en henvisning for å kunne gjennomføre undersøkelsen. Denne kan du få hos din fastlege, spesialist eller andre som har rett til å henvise til radiologiske undersøkelser. Alle henvisningsblanketter kan brukes - selv når du ikke er henvist til Aleris. 

Dersom du har noen spørsmål vedrørende undersøkelsen, ber vi deg ta kontakt med oss i forkant.

Av sikkerhetsmessige årsaker oppfordrer vi alle våre kunder til å betale med bankkort.

Alle henvisninger kan brukes

Alle henvisninger til røntgen kan brukes hos oss, selv om det ikke står Aleris på selve henvisningen. Du står fritt til å velge hvor du vil ta røntgenundersøkelsen.

Strålevernforskriften krever at pasienten har henvisning for alle radiologiske undersøkelser, uansett om den betales privat eller av det offentlige. 

Har du ikke henvisning?

Bestill time hos lege ved Aleris - eller kontakt din fastlege.

[TELEPHONE_CAPTION] [TELEPHONE]
[TELEPHONE2_CAPTION] [TELEPHONE2]

Kontakt oss

Aleris Røntgen Oslo City
Stenersgaten 1 A, 4. etg.
0050 Oslo
Telefon Tlf. 22 43 43 43
Åpningstider Mandag - torsdag kl. 7.30-21.15
Fredag kl. 7.30-19.15
Helgeåpent ved behov

Telefontid t.o.m. uke 32:
Mandag – torsdag kl 7–18
Fredag kl 7-16

Røntgen

Spør etter time på dagen!

Røntgen er en enkel og ufarlig undersøkelse som gir god detaljfremstilling av lunger og skjelett.

CT

CT er en ufarlig røntgenundersøkelse som gjør det lettere for legene å oppdage sykdommer eller fysiske endringer i kroppen.

MR

Mulighet for time på dagen! MR er en effektiv og ufarlig metode som gir gode bilder av kroppsdeler som også er omgitt av ben/skjelett.

Ultralyd er en rask, smertefri og ufarlig undersøkelse. Ultralyd brukes til å gi hurtig svar på en konkret mistanke om sykdom, eller gi pasientene svar på om noe er galt.

En smertefri og risikofri undersøkelse hos oss kan gi svar på om du er i faresonen.

Back to top