Skip to Content

Aleris Røntgen Oslo City

Ved vår avdeling bruker vi det mest moderne utstyret til å utføre bildediagnostiske undersøkelser. Våre erfarne radiologer og radiografer garanterer at både selve undersøkelsene og tolkningen av disse utføres på beste vis.

Velkommen til Aleris i Oslo!

Aleris Oslo City tilbyr disse bildeundersøkelsene:

 

Erfarent og serviceinnstilt helsepersonell

Våre erfarne radiologer og radiografer garanterer at både selve undersøkelsene og tolkningen av disse utføres på beste vis. Vi holder til midt i Oslo sentrum, i samme bygg som kjøpesenteret Oslo City. Inngangen finner du til venstre for kjøpesenterets hovedinngang. Nærmeste parkering er i parkeringshuset til Oslo City og i Guneriusbygget.

 

Time på dagen til røntgen

Hvis du ønsker å betale for undersøkelsen selv, kan vi tilby time på dagen til de fleste undersøkelser. Som en hovedregel vil din henviser får svar i løpet av to virkedager på rutineundersøkelser. 

Alle henvisninger til røntgen kan brukes hos oss, selv om det ikke står Aleris på selve henvisningen. Du står fritt til å velge hvor du vil ta røntgenundersøkelsen.

Trenger du mer informasjon om våre røntgentjenester? Her finner du nyttig informasjon om våre røntgen-tjenester.

 

Offentlig avtale

Vi har refusjonsavtale med det offentlige på en rekke undersøkelser. Det betyr at du kan bestille time hos oss, og kun betale vanlig offentlig egenandel på 250 kr. Henvisninger blir alltid vurdert ut ifra medisinsk alvorlighetsgrad og kliniske opplysninger fra din lege.

 

Aleris Sykehus Frogner

I Aleris ønsker vi å tilby våre pasienter et helhetlig og sømløst forløp fra diagnostikk til behandling, når det er behov for det. Vi har derfor et tett samarbeid med Aleris Sykehus Frogner. Sykehuset har et bredt medisinsk tilbud med spesialister innen de fleste fagområder. Sykehuset har også Norges ledende private kreftsenter og overvektsklinikk.

 

 

 

[TELEPHONE_CAPTION] [TELEPHONE]
[TELEPHONE2_CAPTION] [TELEPHONE2]

Kontakt oss

Aleris Røntgen Oslo City
Stenersgaten 1 A, 4. etg.
0050 Oslo
Telefon Tlf. 22 43 43 43
Åpningstider Mandag - torsdag kl. 7.30-21.15
Fredag kl. 7.30-19.15
Helgeåpent ved behov

Priser medisinsk senter

Priser medisinsk senter

Prisene gjelder fra 1. februar 2018. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon. Ekstrakostnad for laboratorieprøver og annet kan påløpe.

Se priser >

Priser sykehus

Priser sykehus

Prisene gjelder fra 1.februar 2018. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon. Avbestillingsfristen er 24 timer før timen begynner, har du time på mandag er avbestillingsfristen fredagen før. Hvis du ikke møter til avtalt tid, eller avbestiller for sent, blir du fakturert kr 690 kroner + gebyr.

Se priser >

Back to top