Skip to Content

Åreknutebehandling Majorstuen

Åreknuter er en tilstand som rammer rundt 20-25 prosent av alle kvinner og menn. Dette er en uskyldig tilstand, men oppleves av mange som skjemmende og ubehagelig. Vår spesialist dr.med. Alfred Arvesen er en av Norges fremste eksperter på området og har behandlet åreknuter i mer enn 25 år! Aleris Majorstuen i Oslo tilbyr uforpliktende vurdering av dine åreknuter.

Bestill time her

Du kan selv velge en time som passer deg.

Karkirurgi Alfred Arvesen

Overlege dr. med. Alfred Arvesen er en av Norges dyktigste karkirurger. Med over 25 års erfaring i behandling av åreknuter, er han en av landets ledende kirurger på området. Forskning og publikasjoner har fra 2006 omfattet erfaringene med de moderne metodene for åreknutebehandling. På Aleris Majorstuen er du som pasient alltid i fokus. Vår erfaring sikrer deg den beste behandlingen.

 

Plages du av åreknuter?

Mange opplever spreng, tyngdefølelse og hevelse i bena utover dagen og i varmt vær. Jobb eller fritidsaktiviteter oppleves som stadig mer slitsomt. Ofte skyldes dette feilfunksjon (klaffesvikt) i de overfladiske samleårene i bena. Noen har få synlige åreknuter (varicer), mens andre kan ha kosmetisk skjemmende åreknuter, men lite symptomer.

Ved en første, uforpliktende undersøkelse, kartlegges omfang og utbredelse av åreknutene med ultralyd (fargeduplex). Den behandlingen som er best egnet for deg, blir forklart nøye. Ofte blir det best resultat ved å bruke en kombinasjon av flere behandlingsmetoder.

De mest moderne metodene, steam (damp), laser eller skum er meget skånsomme og kan utføres i lokalbedøvelse med lite ubehag og få dager borte fra vanlig aktivitet. Alle behandlinger gjøres med lokalbedøvelse. Mange er aktive fra første dag.

Kort fortalt kan man si, at en åre med feilfunksjon og lekkasje – lukkes, det vil si tettes igjen – i stedet for å fjernes. Dermed kan du spares for gammeldags stripping, narkose og uker med smerter og sykemelding. Du kan selv velge om du vil følge med på behandlingen, helt våken, eller få en innsovningstablett med kort virketid. Du skal likevel kunne stå opp selv og spasere fra behandlingsbordet. Ved alle åreknuteinngrep reiser du hjem samme dag.


Kvitt åreknuteplagene - uten et eneste sting!

Inger Elisabeth Hansen (66), åreknutepasient hos dr. Alfred Arvesen ved Aleris Majorstuen

Les mer

– Endelig kan jeg gå på ski uten smerter!

– Bare en uke etter åreknutebehandlingen kunne jeg gå to mil på ski uten at det gjorde vondt i beina.

Les mer

Plagene forsvant etter laseroperasjonen på Aleris!

Plagene forsvant så å si dagen etter laseroperasjonen på Aleris. Jeg er veldig fornøyd!

Les mer

Fikk fjernet åreknutene fra begge bena

- Jeg hadde store og vonde åreknuter på begge bena. Etter behandlingen på Aleris er bena helt fine og smertene er borte!

Les mer

Jeg slapp tyngdefølelse i beina under graviditet med åreknutebehandling

– Etter operasjonen og helbredelsesperioden så bena mine flotte ut.

Les mer

Anne fikk åreknutebehandling hos Aleris: Imponerende!

Jeg fikk behandlet begge beina mine, og på to timer var jeg ferdig.

Les mer

Overlege: – Ny og effektiv behandling av åreknuter

– Den nye steambehandlingen av åreknuter er kommet for å bli. Den er både mer effektiv og skånsom for pasientene, sier overlege Alfred Arvesen.

Les mer

Kun 390,- 

Kom i gang med legetime på chat


Chatten er åpen hver dag
Kl 08:00-21:00

Les mer om hva legene kan hjelpe deg med på chat

Vi svarer så raskt vi kan!
Dersom du kontakter oss utenom åpningstidene, svarer vi så fort vi har anledning påfølgende arbeidsdag. 

For å ivareta ditt personvern må du logge inn med BankID. 

 

 

 

Back to top