Skip to Content

Allmennlege i Oslo

Hos Aleris Frogner i Oslo kan du raskt få time til en allmennlege som kan hjelpe deg med små og store helseplager. Vi har et bredt medisinsk tilbud og dyktige leger uten ventetid.

Ønsker du time hos allmennlege på Frogner?

Velg en time som passer deg.

Privat lege i Oslo

Våre allmennleger bistår ved utredning og behandling av nyoppståtte plager, oppfølging av kroniske sykdommer og gjennomgang av medisinlister. 

Om du trenger videre utredning eller behandling, har vi et bredt spesialisttilbud ved sykehuset, inkludert en topp moderne røntgenavdeling. Vi samarbeider tett med offentlige sykehus og innen en rekke medisinske områder er vi en del av ordningen Fritt sykehusvalg. Ta kontakt på tlf: 22 54 10 00

 

Våre allmennleger bistår med blant annet:

  • Utrede og behandle sykdom og plager
  • Vaksine
  • EKG-taking
  • Blodtrykksmåling
  • Audiometri 
  • Øreskylling

Alle våre allmennleger er sertifiserte petroleumsleger og kan utstede attester for offshore. Vi har også sjømannslege som kan utstede sjømannssertfikater.

Vi kan også utstede legeerklæring i forbindelse med f.eks utveksling og opptak til Politihøyskolen.


Digital legetime - få hjelp uansett hvor du befinner deg!

Det er ikke alltid så lett å komme seg til legen. Med Aleris Online trenger du kun mobilen din og BankID. Svar på noen enkle spørsmål rundt problemstillingen din og våre leger vil hjelpe deg. Får vi henvendelsen din før kl 20, garanterer vi svar samme dag, også i helgen. Du får varsel på SMS når henvendelsen er besvart. Les mer om hvordan Aleris Online fungerer

 

 

 


Back to top