Skip to Content

Aleris Sykehus Colosseum-Nobel

Spesialistene ved Aleris Sykehus Colosseum-Nobel har lang og bred erfaring innen sine fagfelt og tilbyr et effektivt og trygt forløp med kvaliteten i høysetet og pasienten i sentrum.Velkommen til Aleris i Oslo!

Vi tilbyr disse tjenestene:

Gynekolog
Hudlege
Kosmetisk behandling
Plastisk kirurgi
Ryggkirurgi
Åreknutebehandling

Erfarent og serviceinnstilt helsepersonell

I januar 2017 ble de to Aleris-klinikkene Nobel og Colosseum samlet i nyoppussede og moderne sykehuslokaler på Majorstuen.

Hos Aleris Colosseum-Nobel møter du et samlet, kompetent fagmiljø med mange av landets beste kirurger. Det nye sykehuset Aleris Colosseum-Nobel er et toppmoderne kirurgisk kompetansesenter med solid spisskompetanse innen karkirurgi og rygg- og nakkekirurgi, i tillegg til plastikkirurgi. Du finner også hudlege og gynekologer hos oss.

Aleris Colosseum-Nobel har som hovedmålsetting å sette våre pasienter i fokus. All kirurgisk aktivitet ved klinikken skal ha som mål å prøve å bedre pasientens livskvalitet. Vi ønsker å gjøre dette ved å skape en trygg ramme rundt våre behandlinger.

Vi har flotte nyoppussede sykehuslokaler sentralt på Majorstuen (1500 kvm). Fem toppmoderne operasjonssaler, et sterkt tverrfaglig miljø under ett tak og et trygt sykehusmiljø.

Trenger du røntgentjenester? 

Vi har mange avdelinger som tilbyr dette i Oslo. Du kan lese mer om våre røntgentjenester her.

 

Offentlig avtale

Aleris har refusjonsavtale med det offentlige innen røntgen og en rekke medisinske tjenester. Det betyr at du kan bestille time hos oss, og kun betale vanlig offentlig egenandel på 250 kr. Henvisninger blir alltid vurdert ut ifra medisinsk alvorlighetsgrad og kliniske opplysninger fra din lege. Se en oversikt over våre offentlige avtaler her

 

 

[TELEPHONE_CAPTION] [TELEPHONE]
[TELEPHONE2_CAPTION] [TELEPHONE2]

Kontakt oss

Aleris Colosseum-Nobel
Sørkedalsveien 10 B
0369 Oslo
Telefon Tlf. 23 19 50 50
Åpningstider Vi holder sommerstengt uke 30 og 31.

Ordinær åpningstid:
Mandag – fredag kl. 8-16
Tirsdager og onsdager tilbyr vi også konsultasjoner på kveldstid.
Ta kontakt for timebestilling.

Hudlege

På tide med en føflekksjekk?

Våre hudleger utreder og behandler både kroniske og akutte hudsykdommer. Det er kort ventetid, og henvisning er ikke nødvendig.

Brystforstørrelse

Velg mellom silikon eller eget fett

Hos oss kan du som ønsker en brystforstørrelse velge mellom brystforstørring med implantater av silikon, eller ved hjelp av eget fett.

Gynekolog

Utredning og operasjon

Aleris tilbyr gynekologiske konsultasjoner over hele landet, i tillegg til gynekologiske operasjoner i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Åreknutebehandling

Skånsomme og effektive metoder

Åreknuter er utvidede og slyngende blodårer som ligger rett under hudoverflaten. Aleris kan fjerne åreknuter med skånsomme metoder.

Rygg- og nakkekirurg

Tverrfaglig utredning og behandling

Aleris har erfarne og dyktige rygg- og nakkekirurger som har spesialkompetanse i å vurdere og operere akutte og kroniske plager.

Fettsuging

Permanent fettfjerning

Fettsuging er ingen slankemetode, men en metode for å fjerne sjenerende fettansamlinger som er vanskelig å slanke bort.


Kenneth Chiu Plastikkirurg

Oslo

Les mer
Margareth Bruheim Plastikkirurg

Oslo
Drammen

Les mer
Olaf Antonsen Hudlege

Oslo
Bodø

Les mer
Alfred Arvesen Karkirurg

Oslo

Les mer
Nils Lykke Plastikkirurg

Oslo

Les mer
Back to top