Skip to Content

Aleris Sykehus Colosseum-Nobel

Hos Aleris Sykehus Colosseum-Nobel møter du dyktige plastikkirurger, kosmetiske sykepleiere, karkirurger, hudleger, gynekologer og ryggkirurger. Velkommen til oss!

I januar 2017 ble de to Aleris-klinikkene Nobel og Colosseum samlet i nyoppussede og moderne sykehuslokaler på Majorstuen.

Hos Aleris Colosseum-Nobel møter du et samlet, kompetent fagmiljø med mange av landets beste kirurger. Det nye sykehuset Aleris Colosseum-Nobel er et toppmoderne kirurgisk kompetansesenter med solid spisskompetanse innen karkirurgi og rygg- og nakkekirurgi, i tillegg til plastikkirurgi. Du finner også hudlege og gynekologer hos oss.

Hvorfor velge Aleris Colosseum-Nobel?

• Flotte nyoppussede sykehuslokaler sentralt på Majorstuen (1500 kvm)
• Fem toppmoderne operasjonssaler
• Sterkt tverrfaglig miljø under ett tak og i et trygt sykehusmiljø
• Ekspertise på 6 fagområder:

Pasienten i fokus

Aleris Colosseum-Nobel har som hovedmålsetting å sette våre pasienter i fokus. All kirurgisk aktivitet ved klinikken skal ha som mål å prøve å bedre pasientens livskvalitet. Gjennom å skape en trygg ramme rundt våre behandlinger vil vi best kunne nå vårt mål om å få fornøyde pasienter.

Aleris Helses sykehus- og røntgenavdelinger er ISO-sertifisert etter ISO 9001:2015 (kvalitet) og ISO 14001:2015 (miljø), som er de to mest anerkjente standardene for kvalitet- og miljøsertifisering. Sertifiseringen innebærer at vi etterlever strenge krav til vår drift, noe som er med på å sikre trygghet for våre pasienter og en miljøvennlig drift.

Et utvidet pasientfokus er en forutsetning for oss i Aleris Colosseum-Nobel som privat sykehus / kirurgisk kompetansesenter. Pasientene må kunne forvente god behandling utført av flinke og erfarne spesialister assistert av topp kvalifisert hjelpepersonell. Aleris fraråder pasientene å sende helse- og personopplysninger via e-post og anbefaler deg heller å benytte våre automatiserte digitale løsninger eller å ta kontakt via telefon.

[TELEPHONE_CAPTION] [TELEPHONE]
[TELEPHONE2_CAPTION] [TELEPHONE2]

Kontakt oss

Aleris Colosseum-Nobel
Sørkedalsveien 10 B
0369 Oslo
Telefon Tlf. 23 19 50 50
Åpningstider Vi holder sommerstengt uke 30 og 31.

Ordinær åpningstid:
Mandag – fredag kl. 8-16
Tirsdager og onsdager tilbyr vi også konsultasjoner på kveldstid.
Ta kontakt for timebestilling.

Hudlege

På tide med en føflekksjekk?

Våre hudleger utreder og behandler både kroniske og akutte hudsykdommer. Det er kort ventetid, og henvisning er ikke nødvendig.

Brystforstørrelse

Velg mellom silikon eller eget fett

Hos oss kan du som ønsker en brystforstørrelse velge mellom brystforstørring med implantater av silikon, eller ved hjelp av eget fett.

Gynekolog

Utredning og operasjon

Aleris tilbyr gynekologiske konsultasjoner over hele landet, i tillegg til gynekologiske operasjoner i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Åreknutebehandling

Skånsomme og effektive metoder

Åreknuter er utvidede og slyngende blodårer som ligger rett under hudoverflaten. Aleris kan fjerne åreknuter med skånsomme metoder.

Rygg- og nakkekirurg

Tverrfaglig utredning og behandling

Aleris har erfarne og dyktige rygg- og nakkekirurger som har spesialkompetanse i å vurdere og operere akutte og kroniske plager.

Fettsuging

Permanent fettfjerning

Fettsuging er ingen slankemetode, men en metode for å fjerne sjenerende fettansamlinger som er vanskelig å slanke bort.


Kenneth Chiu Plastikkirurg

Oslo

Les mer
Margareth Bruheim Plastikkirurg

Oslo
Drammen

Les mer
Olaf Antonsen Hudlege

Oslo
Bodø

Les mer
Alfred Arvesen Karkirurg

Oslo

Les mer
Frode Amland Plastikkirurg

Oslo

Les mer
Back to top