Skip to Content

Aleris Overvektsklinikk

Aleris Overvektsklinikk på Frogner i Oslo er en internasjonalt anerkjent klinikk som utfører omkring 700 slankeoperasjoner i året. Alle våre pasienter får oppfølging av et erfarent tverrfaglig team i fem år etter operasjonen. Du trenger ikke henvisning.

Norges ledende private klinikk innen kirurgisk behandling av overvekt

  • Vi utfører flest slankeoperasjoner i Norge
  • Vi har Norges største tverrfaglige oppfølgingsteam
  • 2 av 3 privatbetalende pasienter velger Aleris Overvektsklinikk for sin slankeoperasjon
  • Det er alltid to kirurger tilstede under en fedmeoperasjon hos oss
  • Vårt team består av svært erfarne kirurger, fysioterapeuter, klinisk ernæringsfysiologer, spesialsykepleiere og annet støttepersonell. Vi er her for å gi deg den tryggheter og hjelpen du trenger før, under og etter operasjon.

 

Ønsker du en gratis og uforpliktende konsultasjon, eller har andre spørsmål om slankeoperasjon?

Ring oss på 22 12 49 91 

 

Les mer om slankeoperasjon ved Aleris her.


Priser medisinsk senter

Priser medisinsk senter

Prisene gjelder fra 1. februar 2018. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon. Ekstrakostnad for laboratorieprøver og annet kan påløpe.

Se priser >

Priser sykehus

Priser sykehus

Prisene gjelder fra 1.februar 2018. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon. Avbestillingsfristen er 24 timer før timen begynner, har du time på mandag er avbestillingsfristen fredagen før. Hvis du ikke møter til avtalt tid, eller avbestiller for sent, blir du fakturert kr 690 kroner + gebyr.

Se priser >

Back to top