Skip to Content

Smerter i hofte og hofteledd - Aleris i Drammen

Kronisk smerte i hofteledd, innklemt benkant, brusk- og leddskader er indikasjoner på slitasje i hoften.

Våre kirurger er spesialister innen ortopedisk kirurgi. Vi jobber kontinuerlig med kompetanseutvikling, slik at du som pasient hos oss kan være sikker på at alle våre kirurger og øvrige helsepersonell er faglig oppdatert til enhver tid. Hos oss er du som pasient alltid i fokus. Vår erfaring og kunnskap er din beste garanti for et godt resultat. Vi har kort ventetid.

  • For deg som er privatbetalende pasient, kan du ta direkte kontakt med oss for rask time til utredning og behandling.
  • Hvis du har helseforsikring så ta kontakt med ditt forsikringsselskap og be om at de bestiller en time for konsultasjon hos oss.

 

Hofteoperasjon

Skader eller slitasje i hofteleddet kan gjøre hofteoperasjon nødvendig. Hofteprotese (innsetting av et kunstig hofteledd) kan lindre smerter og bedre bevegeligheten i hofteleddet.

Hofteprotese innebærer at man erstatter leddet, kule og skål, med kunstige leddflater. Det freses bort slitt leddflate i hofteskålen og settes inn en polyetylenskål som festes med beinsement (polymetylmetacrylat). Hoftekulen sages bort og det settes en stem ned i lårbeinet som er belagt med beinmineral (hydroksylapatitt) slik at den gror fast til ditt eget bein. Alternativt settes det ned en stem som festes med beinsement. På denne settes det en ny hoftekule. Protesene vi benytter ved Aleris Drammen er godt dokumentert i vitenskapelige studier og nasjonale proteseregistre.


Nasjonalt  kompetansesenter: Aleris Drammen blant de beste i landet på hofteproteser

Aleris Drammen blant de beste i landet på hofteproteser

Kompetansesenteret offentliggjør hvert år resultater og data fra nasjonalt hoftebrudd-, leddprotese- og korsbåndregister.

Les mer >

Unike resultater etter protesekirurgi i hofte og kne

Resultat og statistikk for protesekirurgi ved Aleris Drammen

Aleris-sykehuset i Drammen utfører de fleste typer proteseoperasjoner i hofter og knær - og det med svært gode resultater.

Les mer >


Back to top