Skip to Content

Smerter i hofte og hofteledd - Aleris i Drammen

Kronisk smerte i hofteledd, innklemt benkant, brusk- og leddskader er indikasjoner på slitasje i hoften.

Ønsker du time til ortoped?

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt.

Våre kirurger er spesialister innen ortopedisk kirurgi. Vi jobber kontinuerlig med kompetanseutvikling, slik at du som pasient hos oss kan være sikker på at alle våre kirurger og øvrige helsepersonell er faglig oppdatert til enhver tid. Hos oss er du som pasient alltid i fokus. Vår erfaring og kunnskap er din beste garanti for et godt resultat. Vi har kort ventetid.

  • For deg som er privatbetalende pasient, kan du ta direkte kontakt med oss for rask time til utredning og behandling.
  • Hvis du har helseforsikring så ta kontakt med ditt forsikringsselskap og be om at de bestiller en time for konsultasjon hos oss.

 

Hofteoperasjon

Skader eller slitasje i hofteleddet kan gjøre hofteoperasjon nødvendig. Hofteprotese (innsetting av et kunstig hofteledd) kan lindre smerter og bedre bevegeligheten i hofteleddet.

Hofteprotese innebærer at man erstatter leddet, kule og skål, med kunstige leddflater. Det freses bort slitt leddflate i hofteskålen og settes inn en polyetylenskål som festes med beinsement (polymetylmetacrylat). Hoftekulen sages bort og det settes en stem ned i lårbeinet som er belagt med beinmineral (hydroksylapatitt) slik at den gror fast til ditt eget bein. Alternativt settes det ned en stem som festes med beinsement. På denne settes det en ny hoftekule. Protesene vi benytter ved Aleris Drammen er godt dokumentert i vitenskapelige studier og nasjonale proteseregistre.


Best i klassen på hofteproteseoperasjon!

Her på Aleris Drammen har vi svært gode resultater etter hofteproteseoperasjon. Mellom 2012 og 2018 satte vi inn hofteproteser på 203 pasienter. I følge Nasjonalt Register for Leddproteser var det for 99,5% av våre pasienter ikke behov for reviderende inngrep etter to år. Gjennomsnittet på landsbasis for samme periode var 97,5%. 

Drammen hofteprotese-resultater.

 


Aleris Drammen best i landet på hofteproteser

Kompetansesenteret offentliggjør hvert år resultater og data fra nasjonalt hoftebrudd-, leddprotese- og korsbåndregister.

Les mer

Resultat og statistikk for protesekirurgi ved Aleris Drammen

Aleris-sykehuset i Drammen utfører de fleste typer proteseoperasjoner i hofter og knær - og det med svært gode resultater.

Les mer

Kun 390,- 

Kom i gang med legetime på chat


Chatten er åpen hver dag
Kl 08:00-21:00

Les mer om hva legene kan hjelpe deg med på chat

Vi svarer så raskt vi kan!
Dersom du kontakter oss utenom åpningstidene, svarer vi så fort vi har anledning påfølgende arbeidsdag. 

For å ivareta ditt personvern må du logge inn med BankID. 

 

 

 

Back to top