Skip to Content

Poser under øynene - Aleris i Bodø

Mange føler at de ser trøtte, uopplagte og eldre ut på grunn av såkalte poser under øyene. Faktorer som kan bidra til at huden rundt øyene blir slapp og henger er økende alder og moderne livstil. Dette fenomenet sees også hos yngre da tilstanden kan være arvelig. En øyelokksoperasjon bidrar til at huden rundt øyene strammes opp og du vil oppnå et mer opplagt og yngre ansikt.

 

Kirurgene på Aleris Bodø er spesialister innen plastisk kirurgi. De har lang erfaring med å utføre øyelokksoperasjoner og kan vise til svært gode resultater.

Ta det første skrittet mot et mer våkent og ungdommelig blikk ved å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hos oss! Under konsultasjonen svarer kirurgen på alle dine spørsmål og gjennomgår nøye behandlingsforløpet for deg.

Øyelokksoperasjon er et av de vanligste inngrepene innen plastisk kirurgi verden over. Operasjonen er svært skånsom og gir synlig og gode resultater.

Mange har problemer både med poser under øynene og tunge øyelokk. I slike tilfeller kan disse to operasjone gjennomføres samtidig.

 

Operasjon av nedre øyelokk

Ved operasjon av nedre øyelokk fjernes overflødig fettvev og dermed poser under øyene. Som regel ønsker man også å fjerne litt overflødig hud og stramme opp og løfte ringmuskelen under øyelokket, da må man legge snittet like under øyevippene. Arret blir tilnærmet usynlig kort tid etter operasjonen. Bestill en uforpliktende konsultasjonstime hos oss og beskriv dine ønsker og behov for en av våre kirurger. Vi har lang erfaring med øyelokksoperasjon og vår kunnskap er din trygghet.

 

Behandlingsforløp

Operasjon av tunge øyelokk og poser under øynene har samme behandlingsforløp. Kontakt oss dersom noe fremstår som uklart. Alle henvendelser til klinikken behandles med respekt og høflighet.

 

Timebestilling og andre henvendelser på tlf. 75 80 19 10.


- Øyelokkoperasjonen gjør at jeg ser 10 år yngre ut!

– Jeg er kjempefornøyd med resultatet. Det er så fint å ikke se posene når jeg ser meg i speilet, og jeg har begynt med sminke igjen!

Les mer

Flott resultat etter øyelokkoperasjonen!

– Fra første konsultasjonsmøte og gjennom hele prosessen følte jeg meg kjempegodt ivaretatt!

Les mer

Aleris Facial VIP

Den ultimate pakken for deg som skal få utført et plastikkirurgisk inngrep i ansiktet!

Les mer

Beautiful Eyes VIP

Den ultimate pakken for deg som skal få utført en øyelokkoperasjon.

Les mer

Undersøkte om jeg kunne få gjort noe med dobbelthaken

- Det var som om hele ansiktet ble forandret til det bedre! Det ser helt naturlig og veldig fint ut!

Les mer

Ble kvitt dobbelthaken med fettsuging

Klinikken var flott og resultatet ble kjempebra! Jeg ble veldig godt tatt imot og hele prosessen var fin. Anbefales!

Les mer
Back to top