Skip to Content

Fettsuging i Bodø

Fettansamling på ulike steder på kroppen kan være genetisk eller hormonelt betinget og kan ofte verken slankes eller trenes bort. Fettsuging, også kalt liposkulptur, fjerner fettansamling på dine problemområder på en skånsom måte og gir varig effekt slik at du kan få den kroppen du har drømt om. Det gir varig effekt da det ikke lages nye fettceller.

 

Aleris Bodø har dyktige kirurger som har svært lang erfaring med liposkulptur og kan vise til meget gode resultater. Vår lange erfaring er din beste garanti for et godt resultat. Godt over 90 % av våre kunder er svært fornøyde med resultatet.

Resultatet etter en fettsuging blir som oftest meget bra. Undersøkelser viser at det er under 5% som ønsker justering av resultatet. Vi fjerner bare lokaliserte fettansamlinger i områder på kroppen som «trekker» seg sammen etter operasjonen, slik at det ikke blir igjen løs hud etter inngrepet. Dermed blir resultatene som regel veldig fine.

 

Områder som egner seg til fettsuging

Typiske områder som er egnet til fettsuging, er:

  • Utsiden av lårene
  • Innsiden av lårene
  • Mage
  • Hofter
  • Legger og ankler
  • Dobbelthake
  • Innside knær
  • Bryster hos menn

 

Fettsuging av det kvinnelige bryst utføres sjelden, men det kan være aktuelt i forbindelse med brystreduksjon.

Ved fettsuging fjernes kun fettvev og ikke overliggende hud.

 

Hvordan foregår en fettsuging?

Ved en fettsuging injiserer man først en saltvannsløsning med lokalbedøvelse i fettvevet under huden. Saltvannsløsningen løser opp fettet og gjør det lettere å fettsuge. Løsningen inneholder også litt adrenalin som gjør at blodkarene trekker seg sammen og dermed minsker risikoen for blødning og blåmerker etter operasjonen. Med denne teknikken kan man fjerne flere liter fett under én og samme seanse på en trygg måte. Behandlingen kan gjøres enten med kun lokalbedøvelse eller med lett narkose etter pasientens ønske.

Snittene legges ofte i hudfolder eller gjemt under for eksempel bikinitruse. De er svært korte, kun ca 0,5–1 cm og dette medfører at arrene i praksis ikke synes uansett når det har gått litt tid etter operasjonen.

Med hjelp av en kanyle som er koblet til en sprøyte suger så kirurgen ut det oppløste fettet via de små hullene. Kanylen føres frem og tilbake i fettvevet og lager dermed hulrom og ganger i vevet. Når fettsugingen er ferdig, får pasienten på seg et kompresjonsplagg og dette er med og presser hullene i fettvevet sammen. Etter noen uker har kroppen dannet arrvev som holder sammen det fett som er igjen etter operasjonen.

Du kan reise hjem etter behandlingen men du vil nok kjenne deg litt trett og uopplagt de første timene etter operasjonen. Sterke smerter etter en fettsuging er uvanlig, men de fleste vil ha behov for noe smertestillende et døgn eller to etter operasjonen. Du vil få god informasjon før du forlater klinikken om hvordan du skal forholde deg den første tiden etter operasjonen.

 

Timebestilling og andre henvendelser på tlf. 75 80 19 10.


Priser plastisk kirurgi

Priser plastisk kirurgi

Her finner du priser for plastisk kirurgi ved Aleris. Prisene gjelder fra 1.februar 2019. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon.

Se priser >

Behandling hos kosmetisk sykepleier

Månedens kosmetiske tilbud

Her finner du aktuelle tilbud på produkter og behandlinger hos våre kosmetiske sykepleiere.

Se våre tilbud her >

Ble kvitt dobbelthaken med fettsuging

Ble kvitt dobbelthaken med fettsuging

Klinikken var flott og resultatet ble kjempebra! Jeg ble veldig godt tatt imot og hele prosessen var fin. Anbefales!

Les mer >

Facial rejuvenation - Fettransplantasjon til ansikt

Facial rejuvenation - Fettransplantasjon til ansikt

Fettransplantasjon er noe som blir mer og mer etterspurt. Her kan vi bruke eget fett til å forme, fremheve og forsterke ulike deler av ansiktet.

Les mer >

Brystene ser helt naturlige og fine ut!

Brystene ser helt naturlige og fine ut!

Anne skiftet brystimplantatene hun hadde hatt i 13 år på Aleris i Stavanger. – Jeg har hatt en drømmeoperasjon! Nå ser brystene naturlig ut!

Les mer >

- Jeg har aldri følt meg mer tilfreds, sexy, sensuell og tilstede i min egen kropp!

- Jeg har aldri følt meg mer tilfreds, sexy, sensuell og tilstede i min egen kropp!

-Resultatet er helt fantastisk! Dette er det beste og det riktigste jeg har gjort for meg selv i hele mitt liv.

Les mer >


Back to top