Skip to Content

Brystreduksjon i Bodø

Store og tunge bryster kan virke hemmende på fysisk aktivitet samt gi nakke- og skuldersmerter. Brystreduksjon gir deg lettere, rundere og høyere bryster med en finere fasong.

 

Har du plager på grunn av store og tunge bryster, eller ønsker mindre bryster av kosmetiske årsaker, kan brystreduksjon være en god løsning for deg. Brystreduksjon er et vanlig plastikkirurgisk inngrep, og en trygg behandling.

 

Lang erfaring med brystreduksjon

Våre kirurger er spesialister innen plastisk kirurgi. De har lang erfaring med brystreduksjon og kan vise til meget gode resultater. Metoden som velges vil være individuelt tilpasset for å gi best mulig kosmetisk resultat og redusere faren for komplikasjoner. Operasjonen etterlater arr rundt brystvorten, fra brystvorten og ned til folden, og arr i folden under brystet. Vi legger stor vekt på at arrene skal bli så pene som mulig, og det blir sydd med innvendig selvoppløselig tråd.

 

 

Operasjonen

Ved brystreduksjon reduseres brystenes størrelse ved at brystvev og overflødig hud fjernes, samtidig som brystene strammes opp. Om nødvendig gjøres fettsuging i tillegg for ytterligere å forbedre brystenes fasong. Diameteren på brystvorten reduseres vanligvis, da store og tunge bryst ofte har utvidet brystvorte.

 

Konsultasjon hos plastikkirurg

Ved å møte til en konsultasjon vil en plastikkirurg foreta en individuell vurdering og undersøkelse. Du vil få informasjon om gjennomføringen av brystreduksjonen.

 

Mammografi

Vi anbefaler kvinner over 40 år, som skal til brystkirurgi (brystforstørrelse, brystløft og brystreduksjon), å ha gjort mammografi innen 6 måneder før operasjonen.

 

Timebestilling og andre henvendelser på tlf. 75 80 19 10.


Priser plastisk kirurgi

Priser plastisk kirurgi

Her finner du priser for plastisk kirurgi ved Aleris. Prisene gjelder fra 1.februar 2019. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon.

Se priser >

Behandling hos kosmetisk sykepleier

Månedens kosmetiske tilbud

Her finner du aktuelle tilbud på produkter og behandlinger hos våre kosmetiske sykepleiere.

Se våre tilbud her >

Brystreduksjon: Resultatet ble helt perfekt!

Brystreduksjon: Resultatet ble helt perfekt!

Kjersti fikk utført brystreduksjon av plastikkirurg Knut Christian Skolleborg ved Aleris Colosseum-Nobel. Under kan du lese brevet vi mottok fra henne etter operasjonen.

Les mer >

Dette kaller jeg fantastisk service!

Dette kaller jeg fantastisk service!

Anneline (24) tok brystreduksjon hos Aleris, og sendte oss en hyggelig melding på Facebook som vi har fått lov til å dele her.

Les mer >

Det var akkurat slike bryster jeg skulle ha!

Det var akkurat slike bryster jeg skulle ha!

Elisabeth (76) gjorde brystreduksjon hos dr Knut Skolleborg på Aleris Colosseum-Nobel. - Jeg tror kanskje jeg aldri har hatt så fine bryster som nå!

Les mer >


Back to top