Skip to Content

Brystreduksjon i Bodø

Store og tunge bryster kan virke hemmende på fysisk aktivitet samt gi nakke- og skuldersmerter. Brystreduksjon gir deg lettere, rundere og høyere bryster med en finere fasong.

 

Har du plager på grunn av store og tunge bryster, eller ønsker mindre bryster av kosmetiske årsaker, kan brystreduksjon være en god løsning for deg. Brystreduksjon er et vanlig plastikkirurgisk inngrep, og en trygg behandling.

 

Lang erfaring med brystreduksjon

Våre kirurger er spesialister innen plastisk kirurgi. De har lang erfaring med brystreduksjon og kan vise til meget gode resultater. Metoden som velges vil være individuelt tilpasset for å gi best mulig kosmetisk resultat og redusere faren for komplikasjoner. Operasjonen etterlater arr rundt brystvorten, fra brystvorten og ned til folden, og arr i folden under brystet. Vi legger stor vekt på at arrene skal bli så pene som mulig, og det blir sydd med innvendig selvoppløselig tråd.

 

 

Operasjonen

Ved brystreduksjon reduseres brystenes størrelse ved at brystvev og overflødig hud fjernes, samtidig som brystene strammes opp. Om nødvendig gjøres fettsuging i tillegg for ytterligere å forbedre brystenes fasong. Diameteren på brystvorten reduseres vanligvis, da store og tunge bryst ofte har utvidet brystvorte.

 

Konsultasjon hos plastikkirurg

Ved å møte til en konsultasjon vil en plastikkirurg foreta en individuell vurdering og undersøkelse. Du vil få informasjon om gjennomføringen av brystreduksjonen.

 

Mammografi

Vi anbefaler kvinner over 40 år, som skal til brystkirurgi (brystforstørrelse, brystløft og brystreduksjon), å ha gjort mammografi innen 6 måneder før operasjonen.

 

Timebestilling og andre henvendelser på tlf. 75 80 19 10.

 


Brystreduksjon: Resultatet ble helt perfekt!

Kjersti fikk utført brystreduksjon av plastikkirurg Knut Christian Skolleborg ved Aleris Majorstuen. Under kan du lese brevet vi mottok fra henne etter operasjonen.

Les mer

Det var akkurat slike bryster jeg skulle ha!

Elisabeth (76) gjorde brystreduksjon hos dr Knut Skolleborg på Aleris Majorstuen. - Jeg tror kanskje jeg aldri har hatt så fine bryster som nå!

Les mer

Dette kaller jeg fantastisk service!

Anneline (24) tok brystreduksjon hos Aleris, og sendte oss en hyggelig melding på Facebook som vi har fått lov til å dele her.

Les mer

Skulle ønske jeg hadde tatt brystreduksjonen for mange år siden!

Marion (59) tok brystreduksjon hos plastikkirurg Ulf Bertheim ved Aleris Drammen.

Les mer

Hilde fikk utført bukplastikk og brystløft hos Aleris

– Jeg vil være den beste versjonen av meg selv!

Les mer

Brystene ser helt naturlige og fine ut!

Anne skiftet brystimplantatene hun hadde hatt i 13 år på Aleris i Stavanger. – Jeg har hatt en drømmeoperasjon! Nå ser brystene naturlig ut!

Les mer

Kun 350,- 

Start Legetime


Chatten er åpen hver dag
Kl 08:00-21:00

Vi svarer så raskt vi kan!
Dersom du kontakter oss utenom åpningstidene, svarer vi så fort vi har anledning påfølgende arbeidsdag. 

For å ivareta ditt personvern må du logge inn med BankID. 

 

 

 

Back to top