Skip to Content

Brystløft i Bodø

Mange opplever at brystene deres har blitt slappere med årene. Et brystløft vil gjenopprette de høyere og strammere bryster du en gang hadde og samtidig gi dem rundere og finere fasong.

 

Metoden kan kombineres med brystforstørrelse med silikon hvis du ønsker større bryster. Brystløft er et vanlig inngrep innen plastikkirurgi.

Ved brystløft omformes brystets vev og overflødig hud fjernes, slik at brystene strammes opp og gis en rund, høyere og finere fasong. Diameteren på brystvorten reduseres vanligvis, da store og tunge bryst ofte har utvidet brystvorte.

Lang erfaring med brystløft

Våre kirurger er spesialister innen plastisk kirurgi. De har lang erfaring med plastikkirurgiske brystoperasjoner og kan vise til meget gode resultater. Metoden som velges vil være individuelt tilpasset for å gi best mulig kosmetisk resultat og redusere faren for komplikasjoner. Operasjonen etterlater arr rundt brystvorten, fra brystvorten og ned til folden, og et kort arr i folden under brystet. Vi legger stor vekt på at arrene skal bli så pene som mulig, og det blir sydd med innvendig selvoppløselig tråd.

Brystløft kombinert med brystforstørrelse

Enkelte kvinner som utvikler heng, har relativt små og "tomme" bryst. Da kan vi legge inn silikonproteser samtidig som vi utfører brystløft, for å øke volumet og bedre fasongen. Er brystene uthengte med en god del kjertelvev som tynger brystet, anbefaler vi at brystløft gjøres først, og at brystforstørrelse med innlegg av silikonproteser foretas ca 3-6 måneder senere hvis nødvendig.

Smertefritt

For at inngrepet skal medføre minst mulig ubehag for deg, utføres brystløftet i narkose. Du sover under hele inngrepet og vi kan garantere at du ikke merker noe som helst. Selve operasjonen tar vanligvis mellom to og tre timer.

Individuell vurdering

Når du kommer til en konsultasjon vil en plastikkirurg foreta en individuell vurdering og undersøkelse. Du vil få informasjon om gjennomføringen av operasjonen.

Uforpliktende konsultasjon

Vi tilbyr en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastisk kirurgi, der du får en grundig faglig veiledning og informasjon om inngrepet og hele prosessen. Det er viktig at du etter konsultasjonen er fornøyd med opplegget vi foreslår, og at du har en realistisk innstilling til hva vi kan oppnå. Vi ønsker ikke å gi deg falske forhåpninger og ”lover derfor ikke mirakler”.

NB! Alle må slutte å røyke 2 uker før operasjonen. Hvis ikke kan operasjonen bli strøket. Du må være røykfri i 3 uker etter operasjon.

Mammografi

Vi anbefaler kvinner over 40 år, som skal til brystkirurgi (brystforstørrelse, brystløft og brystreduksjon), å ha gjort mammografi innen 6 måneder før operasjonen.

 

Timebestilling og andre henvendelser på tlf. 75 80 19 10.

 


Hilde fikk utført bukplastikk og brystløft hos Aleris

– Jeg vil være den beste versjonen av meg selv!

Les mer

-Jeg har fått midje igjen!

Etter et stort vekttap fikk Elin utført brystløft og bukplastikk på Aleris i Stavanger. "De har gjort en kjempefin jobb, og jeg følte meg trygg hele veien!"

Les mer

Maren fikk utført brystløft hos Aleris

– Jeg ville gjøre det et sted jeg visste at det var bra.

Les mer

Brystene ble helt fantastiske!

De ser og føles helt naturlige ut!

Les mer

Mentor eller Motiva

I Aleris benytter vi oss kun av de beste silikonimplantatene på markedet, Mentor og Motiva. Men hva er egentlig forskjellen?

Les mer

Silikon: Størrelse, form og profil

Her får du en innføring i begrepene størrelse, form og profil. Plastikkirurgen vil gi deg råd om hvilket implantat som vil gi deg det beste resultatet.

Les mer

Kun 350,- 

Start Legetime


Chatten er åpen hver dag
Kl 08:00-21:00

Vi svarer så raskt vi kan!
Dersom du kontakter oss utenom åpningstidene, svarer vi så fort vi har anledning påfølgende arbeidsdag. 

For å ivareta ditt personvern må du logge inn med BankID. 

 

 

 

Back to top