Skip to Content

Ortoped i Bodø

Langvarige lidelser i muskel, ledd og skjelett fører ofte til langtidssykefravær og uførepensjon. Hos oss får du førsteklasses behandling for en optimal fysisk helse, uten smerter i hverdagen.

Ønsker du time til ortoped

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt.

Offentlig avtale på ortopedi

Hos Aleris Bodø har vi svært dyktige ortopeder med kort ventetid. Har du henvisning fra lege, betaler du kun egenandel. Vi har offentlig avtale på disse områdene:

Kne/Legg
- Meniskskade, kikkhullsoperasjon (artroskopi)
Fot/ankel
- Fot, hammertå
- Fot, ganglion
- Fot, nevrinom, Mortons metatarsalgi
- Fot, hallux valgus

 

Vår ortopediske avdeling har lang erfaring og meget god faglig ekspertise i behandling av en rekke ortopediske lidelser. Vi tilbyr utredning og behandling av en rekke lidelser i muskel-, ledd og skjelettsystemet. Vi har avtaler med det offentlige helsevesenet innen en rekke ortopediske behandlinger. Vi tar selvsagt også imot privatbetalende pasienter og forsikringstakere fra forsikringsselskapene vi har avtaler med.

Vi tar imot pasienter fra det offentlige, men også privatbetalende pasienter og forsikringstakere fra forsikringsselskapene vi har avtaler med.

  • Ventetid for pasienter fra det offentlige er å finne på frittsykehusvalg.no.
  • For deg som er privatbetalende pasient, kan du ta direkte kontakt med oss for rask time til utredning og behandling.
  • Hvis du har helseforsikring så ta kontakt med ditt forsikringsselskap og be om at de bestiller en time for konsultasjon hos oss.

 

Ortopedisk avdeling

Vi tilbyr utredning og behandling av en rekke lidelser i muskel-, ledd- og skjelettsystemet. Vi utfører artroskopiske inngrep (”kikkhullskirurgi”) i skulder og kne.

Vi utfører ikke protesekirurgi, men setter deg gjerne i kontakt med Aleris Trondheim som tilbyr innsetting av protese i kne, hofte og skulder

Se egen pasientinformasjon om de forskjellige inngrepene.

 

Forskning

Vi har for øvrig forskningssamarbeid med ortopedisk avdeling ved Oslo universitetssykehus. Vi formidler informasjon om forebygging av idrettsskader fra Senter for Idrettsskadeforskning. Vi samarbeider med Olympiatoppens helseavdeling når det gjelder generell idrettsmedisin.

 

Offentlige avtaler

Aleris Bodø har for tiden avtale med helseregion Helse Nord RHF om behandling av pasienter innen fagområde ortopedi . Dette gjelder inngrep innen flere områder, men forutsetter at pasienten er henvist fra lege og tilstrekkelig utredet, samt at supplerende undersøkelser som røntgen- og eventuelt MR-bilder foreligger. De offentlige avtalene har begrenset omfang, slik at noe ventetid må påregnes. Noen typer operasjoner dekkes ikke av den offentlige avtalen.

Ler mer om våre offentlige avtaler her.

 

Private pasienter

Aleris Bodø har avtale med flere forsikringsselskaper om ortopedisk utredning og inngrep. Dette innebærer at forsikringsselskapene har gjort avtaler om prioritert behandling for deg som forsikringstaker. Ut over dette kan du selvfølgelig som privatbetalende pasient få raskt time hos oss for utredning og eventuelt operasjon.

 

Fysioterapi

Vi henviser de av våre pasienter som trenger det til høyt kvalifiserete fysioterapeuter med tanke på opptrening etter behandling utført hos oss.

 

Bestill time på tlf. 75 80 19 10.

 

Back to top