Mer om Aleris Bodø

Aleris Bodø fikk offentlig godkjenning som privat sykehus i oktober 2008.

Dersom du ønsker operasjoner i privat regi tilbyr klinikken plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger. Du er velkommen til en uforpliktende konsultasjon. Vi kan nå gjennom avtale med Helse Nord RHF også tilby spisskompetanse innen plastikkirurgi og ortopedi.

Våre ventetider finner du på Fritt sykehusvalg.

Våre leger sikrer deg en profesjonell vurdering og et best mulig resultat av behandlingen. Vi prioriterer personlig kontakt og nøye veiledning både før og etter behandlingen.

Aleris Bodø har tilknyttet erfarne narkoseleger, som sørger for at operasjonene skjer med størst mulig sikkerhet og med minst mulig ubehag for pasientene. Alle spesialsykepleiere har spesialutdannelse som offentlig godkjente operasjons- eller anestesisykepleiere. Vi har det nyeste utstyr og moderne romslige operasjonsstuer, Vi har også ett flott oppvåkningsavsnitt hvor du kan hvile etter operasjonen.

Vi holder oss oppdatert på de nyeste behandlingsformer slik at våre pasienter til enhver tid sikres den beste behandling.

Klinikken ligger i hjertet av Bodø med utsikt mot havnen i nye hyggelige lokaler i Moloveien 18.

Aleris fraråder pasientene å sende helse- og personopplysninger via e-post og anbefaler deg heller å benytte våre automatiserte digitale løsninger eller å ta kontakt via telefon.